Δημοσιεύτηκε: 26 Ιούλ 2009, 16:01
από filippos.xf
@Nisok τα λόγια σου ειδικά προς το τέλος μπορώ να πω ότι είναι ίσως μελαγχολικά και συγκινητικά και ας μην έγραφες εσύ με τέτοια διάθεση. Αρκετές πληροφορίες από αυτές που ανέφερες τις ακούω για πρώτη φορά, απορώ που μπορεί να φτάσει η ανθρωπότητα εάν οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι εξακολουθήσουν να ΜΗΝ κάνουν τίποτα.

Έχω ένα σορό πηγές φιλοσοφίας και γνώσεων τις οποίες αν τις μαζέψει κάποιος θα πέσει επάνω στο οικονομικό σύστημα και όλα τα συστήματα που κάνουν την ζωή μας δύσκολη για να τα κατασπαράξει. Αυτό το μυαλό του ανθρώπου που τόσο εύκολα μπορεί να πάθει ύπνωση... αλλά και να ξεδιπλώσει τις αρετές του σε συνδυασμό με το σώμα σου, αχ αυτό το μυαλό. Κάθε μέρα δεχόμαστε και γνωρίζουμε νέες πληροφορίες όπου αυτές είτε ασυνείδητα είτε συνειδητά μας επηρεάζουν και μένουν κάπου μέσα μας. Άντε να αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι τρελός αυτές τις μέρες. Το έκανα ποστ στο θέμα Αγαπημένα Quotations αλλά θα το προσθέσω και εδω:

" Ο ορισμός της τρέλας είναι το να
κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα...
και να περιμένεις διαφορετικό
αποτέλεσμα. "

Άλμπερτ Αϊνστάιν

...μετά από αυτό πάει κάπου το μυαλό σας; Τι σκέφτεστε; Δείτε και αυτό:

Υπάρχουν 2 τρόποι για να
κατακτήσεις και να σκλαβώσεις ένα έθνος.
Ο ένας είναι το σπαθί.
Ο άλλος το χρέος.

Τζον Άνταμς
1735-1826

...απλά είτε γίνεται με διαφορετικά όπλα στις μέρες μας είτε με το χρέος. Αμερική μου Αμερικούλα μου εσύ... αχ!

Αλλά όπα, μην ξεφεύγω πολύ από το θέμα... εδώ συζητάμε για λύσεις. Είναι πολύ αργά για να είμαστε πεσιμιστές όπως λέει στην ταινία Home (2ο ποστ).