Δημοσιεύτηκε: 09 Αύγ 2009, 23:20
Πήγα στον Νομό Μεσσήνης, στο ξενοδοχείο Άγγελος(4 αστέρια) του Άγιου Αντρέα. Παίδες πολύ ησυχία, είχε ελάχιστο κόσμο, οι παροχές ήταν ακριβώς δίπλα και πολύ καλές, οι παραλίες επίσης, είχε τραπεζάκι επιτραπέζιας αντισφαίρισης και χαλάρωνα με τον αδερφό μου και άλλα 2 παλικάρια που γνωρίσαμε εκεί, την Κυριακή είχε ζωντανή μουσική (δεν μ' αρέσουν τα λαϊκά). Το χωριό δεν είχε κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Οι τιμές ήταν οι μισές της Αθήνας, οι κρέπες σοκολάτας υπέροχες(και γενικότερα η σοκολάτα τους ήταν πολύ καλή). Το φαγητό ήταν το κάτι άλλο. Γενικότερα όταν τρώω χάνω την επικοινωνία με τον έξω κόσμο, αλλά αυτό ήταν εκτός πραγματικότητας. Έφτανα στο σημείο όταν τελείωνα το φαγητό μου, να αναρωτιέμαι πως έγινε έτσι η μπλούζα μου...
Το ξενοδοχείο πρόσφερε περιοδικά ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στα 2Μ, και υπήρχε και σήμα από το διπλανό ξενοδοχείο, επίσης ελεύθερο.
Το ξενοδοχείο πρόσφερε περιοδικά ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στα 2Μ, και υπήρχε και σήμα από το διπλανό ξενοδοχείο, επίσης ελεύθερο.