Δημοσιεύτηκε: 10 Αύγ 2009, 11:21
από filippos.xf
Αν περιμένουμε από το Zeitgeist να σωθεί ο πλανήτης τότε πάει, χαθήκαμε. Το Zeitgeist είναι απλά μια ταινία-ντοκιμαντέρ που προβάλει όσα προβάλει. Από εκεί και πέρα δεν φταίνε αυτοί που έφτιαξαν την ταινία για το αν θα πιστέψουν αυτά που έχει οι ταινία όσοι τα πιστέψουν. Ο άνθρωπος πρέπει να έχει τον έλεγχο του μυαλού και όχι το μυαλό να ελέγχει τον άνθρωπο, όσοι λειτουργούν έτσι (ελέγχουν το μυαλό τους) έχουν περάσει σε διαφορετικό επίπεδο πνευματικότητας και σαφώς όταν λειτουργείς με το πνεύμα μπορείς να παρακολουθήσεις τον μηχανισμό του εγκεφάλου. Για τους συνειδητοποιημένους ανθρώπους δεν υπάρχει η δικαιολογία παρασύρθηκα γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, επεξεργάστηκαν τις πληροφορίες που δέχτηκαν... τις σκέφτηκαν και μετά από αυτήν την διαδικασία συμφώνησαν ή αμφισβήτησαν.

Από τις τόσες προπαγάνδες που υπάρχουν γύρω μας δεν ξέρουμε τι να πρώτο πιστέψουμε και οι καχυποψία είναι ασταμάτητη. Όσο ο άνθρωπος μεταφέρει φόβο σε ανθρώπους, θα υπάρχουν "ψυχικά" αδύναμες και δυνατές προσωπικότητες.

Προσωπικά μαζεύω ότι καλό έχεις εσύ... και άλλοι πολλοί. Θα μπορούσα να κρατήσω στην φιλοσοφία μου λόγια που είπαν μέχρι και οι μεγαλύτεροι φονιάδες στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά θα είμαι απόλυτα επιλεκτικός και θα κρατήσω την καλή πλευρά. Μαζεύω από εδώ και εκεί καλά στοιχεία. Έτσι μαζεύω και από το Zeitgeist ότι καλό έχει, τα σάπια κομμάτια τα αφήνω πίσω μου και συνεχίζω.