Δημοσιεύτηκε: 30 Αύγ 2009, 18:00
Εγώ είμαι 23 ετών. Είμαι φοιτητής στο τελευταίο έτος (ελπίζω) στο τμήμα ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης. Έμαθα για το λινουξ, απο εναν συμφοιτητή μου το 2005. Άρχισα να χρησιμοποιώ, σχεδόν σε μόνιμη βάση, Ubuntu απο το Ιούνιο του 2006, οπου και κατάφερα να λειτουργήσω το wifi στο λαπτοπ μου με το 6.04. Ένας απο τους επόμενους στόχους μου ( με το που βρώ αρκετό χρόνο) είναι να ασχοληθώ και με μερικές αλλες βασικές διανομές καθώς και με το hacking του πυρήνα και όχι μονο (μην πάει το μυαλό σας στο κακο ή στο παράνομο). Πιστεύω οτι μια βαθία κατανόηση των έσω του λίνουξ, ειναι μια εμπειρία που πρέπει να έχει ο οποιοσδήποτε ασχολείται με προγραμματισμο.
Υ.Γ.: Το "σχεδόν" κολλάει στο οτι δεν έχω βρεί κατάλληλο λογισμικο, με την ιδια πανω-κατω δυσκολια αντίστοιχο των Xilinx και PL7pro για τις εργασίες στην σχολή. Με λίγα λόγια, το winblows τα ανοίγω 1 φορα τον μήνα, ή και λιγότερο, αναλογα με την συχνότητα των projects...
Υ.Γ.: Το "σχεδόν" κολλάει στο οτι δεν έχω βρεί κατάλληλο λογισμικο, με την ιδια πανω-κατω δυσκολια αντίστοιχο των Xilinx και PL7pro για τις εργασίες στην σχολή. Με λίγα λόγια, το winblows τα ανοίγω 1 φορα τον μήνα, ή και λιγότερο, αναλογα με την συχνότητα των projects...