Δημοσιεύτηκε: 23 Σεπ 2009, 08:49
από gio64bit
Γεια σας κι από μένα, λοιπόν.

Με λένε Γιώργο, και είμαι μεταφραστής. Η πρώτη μου καλή εμπειρία με το Linux ήταν με το Ubuntu 6.06 (οι προηγούμενες ήταν μάλλον τραυματικές). Από τότε, στο 1ο λάπτοπ της υπογραφής μου χρησιμοποιώ μόνο linux (ενίοτε το έχω και dual boot με XP). Αν μια διανομή δεν μου κάνει, απλά δοκιμάζω μια άλλη. Στο desktop απεξαρτήθηκα από τα windows πριν από ενάμιση χρόνο, και τώρα τα χρησιμοποιώ μόνο για συγκεκριμένα παιχνίδια (πολύ σπάνια, γιατί ποιος έχει χρόνο για τέτοια...) και για να γράφω κανένα μουσικό κομμάτι, κάτι που δεν κατάφερα ποτέ να κάνω στο linux. (Επίσης δεν κατάφερα ποτέ να κάνω TV card να δουλέψει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, και, έτσι κι αλλιώς, την έχω κόψει την τηλεόραση...) Έχω σαφή προτίμηση στα open source προγράμματα (ιδίως openoffice, firefox και thunderbird), και τα χρησιμοποιώ σε όλες τις πλατφόρμες. Στο Mac OS X είμαι καινούργιος, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε. Αυτή την περίοδο με βολεύει πολύ το Gnome, γιατί το KDE4 έχει μια-δυο ιδιαιτερότητες που δεν με βολεύουν στον τρόπο που δουλεύω.

Α, ναι, και μερικές φορές γίνομαι πολυλογάς... :)