Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2009, 14:55
από KeRber0s
Alohaa....
Μια και αρξετοί γράψανε εδώ... Είπα και εγώ να πω δύο λογια... (Εεε ρε τι κάνει η βαρεμάρα... :P )
Με λένε Τάσο, έχω πτυχείο Τεχνικών Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρωνικών, και είμαι καλά... Εδώ με στο forum με έφεραν όχι οι δυσκολίες των Linux (Σε αυτούς με φιλολογικές ανησυχίες χρησημοποιώ πληθυντικό λόγων των πολλών διανομών) αλλά οι δυσκολίες των Windows... Έχω κάποιες παραπάνω γνώσεις σε υπολογιστές -όχι από το πτυχείο αλλά από προσωπική ενασχόληση- και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που με πήρε τηλ ένα φίλος μου λέγοντας μου ότι έχει τα τάδε προβλήματα... Οπότε του είπα δύο λόγια για τo Ubuntu XeXeXeXe...
Ελπίζω σύντομα να σας ενοχλήσω αρκετά διότι θα πάρω καινούριο PC και λέω και εγώ να το έχω ανευ παραθύρων.. Δεδομένου ότι οι γνώσεις μου σε θέμετα hardware είναι περιορισμένες (μην βάλετε σχετικό link για συμβατά hardware το έχω δει...) Θα σας πρήξω...
Δίνω RE5ECT σε όσους βοηθάνε νέα άτομα να μυηθούν στην ιδεολογιά του Linux και του ΕΛ/ΛΑΚ διότι δεν πρόκειτε για λογισμικό αλλά για ιδεολογια... (Φτάνει τέρμα το γλύψιμο... :silent: )
Ρίξτε μια ματία στην υπογραφή... Τελευταίας τεχνολογίας Εεε....?
:clap: Καλώς σας βρήκα... :clap: