Δημοσιεύτηκε: 15 Οκτ 2009, 00:06
από SAROUMAN
Παιδιά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αλλά θεωρώ οτι θα ήταν μια καλή ιδέα να δημιουργήθεί απο τους ειδικούς του site μια τέτοια ομαδα ανάλογα με τον γεωγραφικό προσδιορισμό πχ. Αθήνα -Θεσσαλονίκη με σκοπό να βοηθήσουν νέα μέλη της Ubuntu και τους αρχάριους του linux (όπως εγώ..) κατ'οικον... Η ιδέα είναι λίγο τραβηγμένοι αλλά όχι ανέφικτη... Φαντάστείτε οτι αν ενας εμπειρος ερθει σε επαφή με έναν αρχάριο στον χώρο του θα λυθούν σχεδόν το 70-80% των αποριών μας... Ο καφές κερασμένος εννοείται... :D και άλλωστε θα μπορούσαμε να στηρίξουμε την κοινότητα αγοράζοντας καποια μικροπροιοντα όπως στηλούς μπρελόκ που όλοι μας θα ήθελαν... Ξέρω οτι ένα μεγάλο μέρος των αποριων λύνεται μέσω του site αλλά φανταστείτε οτι αυτό μπορεί να λειτουργήσει ανταποδοτικά κάποιος που θα έρθει να μου μάθει καποια πράγματα θα με κάνει σίγουρα να μάθω και να αγαπήσω πιο γρήγορα τον κόσμο του Ubuntu έτσι και εγώ εκτιμώντας την προσφορά θα προσπάθήσω στο βαθμό που μπορώ να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε κάποιον άλλο και έτσι τελικά δημιουργώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση να κάνουμε γνωστή την κοινοτητα στο ευρύ κοινό...