Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2009, 03:46
ph03nix έγραψε:![]()
Σκουρα τα πραγματα για τα windows 7!Ανυπομονω να δω τι αλλα μειονεκτηματα θα τους βρουν!Γιατι κακα τα ψεματα: Windows!=Linux αλλα και windows=problems!
Αν είναι σκούρα ή όχι θα φανεί, γιατί όσα προβλήματα και να τους βρουν ο κόσμος είναι χαζός και παντρεμένος με τα Windows. Δείτε τα Vista. Κοντά στο 20% των χρηστών φτάσανε χωρίς να φτουράνε ούτε μία στο μύριο. Ξέρω άτομα που τα τρέχανε μέχρι και σε netbook.

Η επιτυχία τους θα εξαρτηθεί από το αν θα καταφέρουν να εκθρονίσουν τα XP πράγμα πολύ δύσκολο επειδή ο περισσότερος κόσμος που χρησιμοποιεί XP είναι αυτός που απλά τα έχει συνηθίσει και δεν τον ενδιαφέρει καν τι λειτουργικό τρέχει από κάτω, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο οποίο σκοντάφτει και το Linux. Προς το παρόν, τα XP είναι στο 70% και τα Vista στο 20%. Προσωπική μου εκτίμηση (χωρίς να βασίζομαι σε καμιά επιστημονική έρευνα) είναι ότι σε 2 χρόνια τα Vista θα μειωθούν στο 5% και τα XP στο 40% . Δεν νομίζω να πάνε παρακάτω. Αλλά με ένα τόσο μεγάλο ποσοστό των XP η Microsoft την έχει άσχημα, γιατί ούτε να τα υποστηρίζει επ' 'απειρον μπορεί, αλλά ούτε θα της δώσουνε παραπάνω λεφτά και το κυριότερο της χαλάνε την εικόνα, επειδή τα 7 θα μείνουν με μικρό ποσσστό τελικά. Το θέμα είναι εμείς σαν κοινότητα να βάλουμε τα δυνατά μας και να πάρουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό μπορούμε από αυτούς που θα φύγουνε από τα XP, αλλά εκεί που πρέπει να επενδύσουμε είναι στους νέους χρήστες, που δεν έχουν ακόμα εξαρτηθεί από τη Microsoft και όλο και πληθαίνουνε.