Δημοσιεύτηκε: 22 Νοέμ 2009, 18:33
από filippos.xf
pc_magas έγραψε:Το πέιραγμα του signature μου στο portal αυτό με υβριστικό ως προς τον ανδρισμό μου.

Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.
pc_magas έγραψε:Η καφρίλα των admin του http://www.facebook.com που θεωρούν το θυλασμό προκλητικό ενώ πολλοι users βάζουν προκλητικές φωτό στο εν λόγω site.
Έχω Facebook, η πολιτική του Facebook σε ορισμένα θέματα δεν μου αρέσει πολύ.
pc_magas έγραψε:Ετσι πιστεύω πως:
1)Νομίζω πως το bannarisma των users πρέπει να γινεται μετά από την ψηφοφορία όλλων των users.

Το αν θα γίνει ban κάποιο μέλος στην κοινότητα μας εξαρτάται από την συμπεριφορά του ίδιου στην κοινότητα μας και το κριτήριο της κριτικής είναι οι κανόνες λειτουργίας.
pc_magas έγραψε:2)Μερικοί καννόνες των site να μπορούν να αναθεωρούνται αφού έχουν ακουστεί και οι γνώμες των users για το περιεχόμενό τους.

Για τις άλλες ιστοσελίδες δεν ξέρω. Όσων αφορά το δικό μας φόρουμ, γενικότερα προτάσεις, ιδέες κτλ. είναι καλοδεχούμενες στα σχετικά νήματα εδώ στο φόρουμ. Είναι γνωστό ότι τέτοιες σημαντικές αποφάσεις/αλλαγές καθορίζονται μετά από δημοκρατικές συζητήσεις ή ψηφοφορίες ανάλογα με την περίπτωση.
pc_magas έγραψε:3)Οι admins να μην προσβάλλουν τους users και το αντίστροφο.

Ο άσχημος τρόπος ομιλίας στον βαθμό που ανέφερες στο φόρουμ μας δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει γιατί οι συντονιστές επιβλέπουν. Για τις άλλες ιστοσελίδες τι να πω.
pc_magas έγραψε:4)Γενικότερα το internet και κάθε site να γίνει πιο δημοκρατικό.

Όσων αφορά το δικό μας φόρουμ, παραθέτω κάτι που ανέφερα λίγο πιο πάνω.
filippos.xf έγραψε:Γενικότερα προτάσεις, ιδέες κτλ. είναι καλοδεχούμενες στα σχετικά νήματα εδώ στο φόρουμ.