malos έγραψε:Τρέχω να προλάβω !!!!!!!!!!!!!!!

Τι έγινε, πρόλαβες;

Τα Windows 7 (και Win(bl)ows να τα πεις, και παράθυρα του Μπιλάκου να τα πεις, μέσα είσαι, βασικά) είναι πράγματι ό,τι έπρεπε να είναι τα (Σ)Βίστα από την αρχή. Ηθικόν δίδαγμα: αγόραζε κάθε δεύτερο ή τρίτο λειτουργικό του Μπιλάκου να δεις την υγειά σου. Ωραία είναι τα 7, θα τα κρατήσω. Μου περισσεύει και μια άδεια (Σ)Βίστα, ενδιαφέρεται κανείς;
Φίλε Τόλη, σφάλεις, τα (Σ)Βίστα είναι για τα μπάζα, τα ΧΡ SP3 είναι σχεδόν τέλεια και τα 7 είναι επίσης σχεδόν τέλεια. Από ασφάλεια είναι λίγο πίσω μπάζει και τα δύο, αλλά έτσι ήταν ανέκαθεν τα παράθυρα του θείου Μπιλάκου.

Και μην ακούσω ότι από άποψης ασφάλειας τα ΧΡ SP3 είναι λιγότερο ασφαλείς από τα (Σ)Βίστα κι αυτά με την σειρά τους είναι λιγότερο ασφαλή από τα 7. Από ΧΡ σε 7 η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να κάνεις είσοδο ως υπερχρήστης και στις εγκαταστάσεις προγραμμάτων πετάγεται η xxxxxxxxx του UAC (User Account Control) κι είναι xxxxxxxxx γιατί αντί να σου έχει εκεί ένα πεδίο να πληκτρολογήσεις τον κωδικό του υπερχρήστη απλά κάνεις κλικ στο ναι. Πόσο δύσκολο είναι λοιπόν για έναν κακόβουλο χάκερ να φτιάξει έναν ιό, ένα δούρειο ίππο ή κάποιο άλλο malware και να αναλάβει αυτό το κακόβουλο λογισμικό να σε ξεγελάσει κάνοντας κλικ αντί για σένα στο ναι που σου δίνει δικαιώματα υπερχρήστη;

Φίλε Linuxman, αν θέλεις να προσθέσεις κάτι στην off-topic συζήτησή μας στο άλλο νήμα, εκφράσου ελεύθερα. Θα ' θελα να τονίσω γι' άλλη μια φορά ότι σε σέβομαι αφάνταστα και ως άτομο και ως προσφορά στην επίλυση προβλημάτων αρχαρίων και μη. Επίσης, επαναλαμβάνω κι εδώ ότι εάν εσύ ή/και οι συντονιστές/διαχειριστές θέλεις/θέλετε να μαζέψω την off-topic συζήτησή μας στο άλλο νήμα και να την μεταφέρω εδώ αυτούσια κανένα πρόβλημα. Θα' θελα επίσης κάποιος να μου τεκμηριώσει ακριβώς την διαφορά
wubi, vbox και εικονικής μηχανής γενικώς.

Και τέλος, μια απάντηση στον φίλο/φίλη που πρότεινε κάπως θυμωμένα να μην χρησιμοποιούμε εικονίδια (smilies), γιατί δεν χρειάζονται ή κάτι τέτοιο ή ότι είναι σπάταλη χρόνου και χώρου και εύρους (bandwidth). Διαφωνώ ριζικά

κι ας είμαι συνταξιούχος επιστήμονας, γιατί τα εικονίδια αυτά μεταφέρουν ένα κάρο συναίσθημα. Να π.χ.

Ξανασκέψου το, σε εκλιπαρώ!

Γιατί να μου στερήσεις εμένα την χαρά να βάλω και λίγο συναίσθημα στην δημοσίευσή μου;