Δημοσιεύτηκε: 29 Νοέμ 2009, 12:14
από Epirotes
tolis_01 έγραψε:Αυτό με τα XP είναι μια τεράστια παρεξήγηση. Αν ψάξεις, δεν πρόκειται να βρείς ούτε έναν που να γνωρίζει πραγματικά από υπολογιστές και να πιστεύει πως τα XP είναι ανώτερα από τα vista. Ξέρεις ποιοι προτιμάνε τα XP; Η θεία μου τα προτιμάει. Η ξαδέρφη μου. Α, και η κυρα Σούλα απέναντι. Και όταν τους δείξεις άλλο λειτουργικό λιποθυμάνε. Απλά τα xp βγήκαν την εποχή της μετάβασης. Πριν βγουν, ούτε τα μισά νοικοκοιριά δεν είχαν pc στο σπίτι. Μετά την κυκλοφορία των xp, διαδόθηκαν οι υπολογιστές και 9 στα 10 νοικοκοιριά έχουν πλέον pc. Και ναι, όλοι τους λατρεύουν τα xp :mrgreen:

Μυρίζομαι ad hominem επιχειρηματολογία, δηλ. αυτό που θέλεις να πεις ότι εγώ βράζω στο ίδιο καζάνι με το γυναικείο σόι σου; :?: :? Ότι εν ολίγοις είμαι άσχετος, όπως προφανώς άσχετα είναι τα γυναικεία μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σου; :?: :? Είμαι πελάτης της MS από το ταπεινό MS-DOS. Από τότε έχουν περάσει από τα χέρια μου και στους υπολογιστές μου, τα Windows 3.1, τα 95, τα 98, τα ΧΡ, τα (Σ)Βίστα και πρόσφατα τα 7. Νομίζω λοιπόν ότι δεν είμαι τόσο άσχετος όσο εσύ θέλεις να με παρουσιάσεις. Άλλωστε εγώ δεν υποστηρίζω ότι τα ΧΡ είναι ανώτερα από το (Σ)Βίστα. Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι τα ΧΡ ήταν το πρώτο καινοτόμο και εμπορικά επιτυχημένο λειτουργικό του Μπιλάκου μετά τα 98, τουλάχιστον για οικιακούς χρήστες. Τα (Σ)Βίστα αντιθέτως παρότι σε αρκετά πράγματα είναι βελτιωμένα σε σχέση με τα ΧΡ SP3 ήταν μια παταγώδη αποτυχία. Στα δικά μου μηχανήματα σέρνεται, αν στο δικό σου πετάει, υποθέτω ότι είσαι από τους τυχερούς. Σαν κι εμένα όμως, δηλ. σέρνονται τα (Σ)Βίστα, υπάρχουν χιλιάδες άλλοι και ειδικά νέοι χρήστες που πήραν λαπτόπ με προεγκατεστημένα (Σ)Βίστα. Τα 7 έρχονται τώρα να διορθώσουν την πατάτα των (Σ)Βίστα. Μελλοντικά τα (Σ)Βίστα θα μπουν στην ίδια κατηγορία με τα ΜΕ, ένα αποτυχημένο από όλες τις απόψεις λειτουργικό που βγήκε μόνο και μόνο για την κονόμα. Κι αυτό που λες για την διάδοση των PC στα νοικοκυριά και μάλιστα ως λόγος για τον οποίο ο μέσος ανίδεος χρήστης ακόμα προτιμάει τα ΧΡ είναι εντελώς άσχετο με το θέμα. Εγώ μιλάω και κατακρίνω τα (Σ)Βίστα από προσωπική άποψη κι εμπειρία. Μην ξεχνάς δε ότι ο Η/Υ είναι ένα εργαλείο για να κάνεις κάποιες δουλειές (είτε πραγματική δουλειά είτε διασκέδαση) κι αυτό που μετράει είναι κάνεις την δουλειά σου καλά, εύκολα και γρήγορα, στο μέτρο του δυνατού. Ε, με τα (Σ)Βίστα δεν το κατάφερα ποτέ αυτό και πίστεψέ με δεν φταίει ότι δεν προσπάθησα.