Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκ 2009, 00:35
Δεν υπήρχε κανένας λόγος να σου στείλω pm, διότι τα παράπονά μου σου τα είχα εκφράσει ήδη μέσα στον εν λόγω αρχικό νήμα συζήτησης. Για του λόγω το αληθές ξαναπαραθέτω εδώ το επίμαχο απόσπασμα:
Αυτό θεώρησα προσβολή κι εξακολουθώ να το θεωρώ.
Είμαι κοντά ένα χρόνο και βάλε μόνιμος εδώ μέσα κι είσαι υποκρίνεσαι ότι δεν ξέρεις, ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει σ' αυτήν την κοινότητα; Τονίζω: δεν επιζητώ, ούτε μπράβο ούτε ανταμοιβή ούτε τίποτα. Αλλά ένας συντονιστής να αγνοεί παντελώς ποιος είμαι και να μου συμπεριφέρεται λες κι είμαι κάποιος περαστικός που είδε φως και μπήκε, και μιας και μπήκε είπε να ρίξει και λίγο κράξιμο στους κράζοντες τα παράθυρα του Μπιλάκου. Ναι, το θεωρώ ασέβεια και προσβολή αυτό.
Εάν εσύ διαφωνείς, συζητήστε το μεταξύ σας στο συμβούλιο των συντονιστών και διαχειριστών, πάρτε μια δημοκρατική απόφαση επ' αυτού και τέλος, κοινοποιήστε μου αυτή την απόφαση. 
epirotes έγραψε:Τώρα με προσβάλλεις! Είμαι εδώ τόσον καιρό, έχουν περάσει από τα χέρια μου όλες οι διανομές από την 7.10 και μετά, έχω συμμετάσχει και συμμετέχω [κι όχι συμμετάσχω όπως πολύ σωστά μου επισήμανε ο/η ubuntunoid] σε μεταφράσεις λογισμικού, κι εσύ με ρωτάς αν το έχω δοκιμάσει; Έλεος, μια ματιά στην υπογραφή μου θα αρκούσε για να σου λυθεί η απορία.vagrale13 έγραψε:Το εχεις δοκιμασει? Μηπως εχεις κανει κατι λαθος στην εγκατασταση?![]()
Αυτό θεώρησα προσβολή κι εξακολουθώ να το θεωρώ.