Δημοσιεύτηκε: 07 Δεκ 2009, 18:48
Δεν μπορω να σε καταλαβω..... και σου ειπα πως αν ενιωθα πως σε εχω προσβαλει με αυτες τις ερωτησεις,
τοτε επρεπε ολοι, και σε εμενα το εχουν πει αυτο, και εγω το εχω πει και σε πολυ πιο εμπειρους χρηστες απο εμενα,
και ευτυχως ειναι πολλοι αυτοι, για να μαθαινω περισσοτερα, θα σου ελεγα ενα και δυο και διακοσια συγνωμη!
Εαν απλα θελεις να το ακουσεις, να σου το πω (ουτε θα το πληρωσω, ουτε θα με κουρασει να το γραψω):
Αν τωρα νιωθεις καλυτερα, τι να πω? Απλα χαιρομαι!
Μην βλεπεις ομως την καθε ερωτηση που σου κανει καποιος,
οτι αυτη ειναι ή για να σε υποβαθμησει, ή για να σε προσβαλει, κλπ.
Ισως αυτη η ερωτηση ειναι για να βοηθησει καποιος, αν μπορει σε καποιο προβλημα, λαθος οπου εχουμε κανει.
Δεν εχω κατι αλλο να πω, σου ειπα και τη συγνωμη που ζητησες, ελπιζω να νιωθεις καλυτερα!
τοτε επρεπε ολοι, και σε εμενα το εχουν πει αυτο, και εγω το εχω πει και σε πολυ πιο εμπειρους χρηστες απο εμενα,
και ευτυχως ειναι πολλοι αυτοι, για να μαθαινω περισσοτερα, θα σου ελεγα ενα και δυο και διακοσια συγνωμη!
Εαν απλα θελεις να το ακουσεις, να σου το πω (ουτε θα το πληρωσω, ουτε θα με κουρασει να το γραψω):
Συγνωμη Epirotes που σε Προσβαλα με αυτο που ειπα
Αν τωρα νιωθεις καλυτερα, τι να πω? Απλα χαιρομαι!
Μην βλεπεις ομως την καθε ερωτηση που σου κανει καποιος,
οτι αυτη ειναι ή για να σε υποβαθμησει, ή για να σε προσβαλει, κλπ.
Ισως αυτη η ερωτηση ειναι για να βοηθησει καποιος, αν μπορει σε καποιο προβλημα, λαθος οπου εχουμε κανει.
Δεν εχω κατι αλλο να πω, σου ειπα και τη συγνωμη που ζητησες, ελπιζω να νιωθεις καλυτερα!
Spoiler: show