Δημοσιεύτηκε: 12 Δεκ 2009, 17:41
Λόγους θέλεις ή αφορμές ; Εγώ πάντως είδα φως και μπήκα. Δεν ήξερα τίποτα απο Linux, απλά είχα ακούσει κατι ψιλά, και για ένα... πράμα που το λένε ubuntu. Αφορμές για να πετάξω τα παράθυρα ήταν 2.
1: Κόλλησα μια σαχλαμάρα (ιο,malware,spyware, trojan ούτε ξέρω τι στο.. καλό ήτανε) με αποτέλεσμα να διαλυθεί το σύμπαν (κολλάγανε εφαρμογές, εμπαινα στο ιντερνετ μόνο με ff γιατί ο ie είχε καταρρεύσει και εκανε τα δικά του).
2: Αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης (και πριν κολλήσω τη σαχλαμάρα)με αποτέλεσμα να σβήνει το pc καθε τρείς και λίγο σε τραγικό βαθμό.
Και μετά...
Ubuntu 8.10 Interpid σε live cd Eγκατάσταση με πλήρη διαγραφή των παραθύρων τα οποία δεν ξανάβαλα πουθενά.
Και εγένετο φως...
Το pc σταμάτησε να σβήνει οσο κι αν το ζόριζα, έκανα τα πάντα σε λιγότερο χρόνο, έφυγε το άγχος.
Βρήκα όλα αυτά:
που με έκαναν να μη θέλω να γυρίσω πίσω ούτε με σφαίρες.
Υ.Γ Βάλε και δημοψήφισμα θα έχει περισσότερη πλάκα...
1: Κόλλησα μια σαχλαμάρα (ιο,malware,spyware, trojan ούτε ξέρω τι στο.. καλό ήτανε) με αποτέλεσμα να διαλυθεί το σύμπαν (κολλάγανε εφαρμογές, εμπαινα στο ιντερνετ μόνο με ff γιατί ο ie είχε καταρρεύσει και εκανε τα δικά του).
2: Αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης (και πριν κολλήσω τη σαχλαμάρα)με αποτέλεσμα να σβήνει το pc καθε τρείς και λίγο σε τραγικό βαθμό.
Και μετά...
Ubuntu 8.10 Interpid σε live cd Eγκατάσταση με πλήρη διαγραφή των παραθύρων τα οποία δεν ξανάβαλα πουθενά.
Και εγένετο φως...
Το pc σταμάτησε να σβήνει οσο κι αν το ζόριζα, έκανα τα πάντα σε λιγότερο χρόνο, έφυγε το άγχος.
Βρήκα όλα αυτά:
Mitsakos έγραψε:
- Ελεύθερο λογισμικό με πάρα πολλές εφαρμογές για όλα τα γούστα
- Παραμετροποίηση σε βαθμό κακουργήματος
- Σταθερότητα & ταχύτητα
- Υποστήριξη (αφιερωμένο στη κοινότητά μας!)
- Ασφάλεια
- Συμβατότητα με hardware (την οποία τουλάχιστον εγώ έχω συναντήσει σε όσους Η/Υ έχω βάλει Ubuntu - σταθερούς και laptop)
- Δύσκολα να μην βρεθεί λύση σε κάποιο πρόβλημα (που μπορεί να προκαλέσει απώλεια όγκου δεδομένων λόγο επανεγκατάστασης λειτουργικού... βλέπε... ναι αυτό...![]()
)
- Γνώσεις που αποκτάς δουλεύοντας πάνω σε αυτό το λειτουργικό..
που με έκαναν να μη θέλω να γυρίσω πίσω ούτε με σφαίρες.
Υ.Γ Βάλε και δημοψήφισμα θα έχει περισσότερη πλάκα...