Δημοσιεύτηκε: 15 Ιαν 2010, 22:18
από Apopas
vagrale13 έγραψε:Δες και αυτη την εικονα και συγκρινε.
Δεν νομιζω να απεχουν και πολυ.... ολα τα υπολοιπα στοιχεια, ειναι και στο facebook προαιρετικα...

Δες το προηγούμενο post μου. Ανέφερα ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα με το Facebook δεν είναι το υποτιθέμενο φακέλωμά του.
Παρόλα αυτά, εφόσον κάποιος δεν έχει πρόβλημα να εγγραφεί στο Facebook τότε δεν πρέπει καν να διστάζει να υπογράψει τη συγκεκριμένη αίτηση.

vagrale13 έγραψε:Παντου συμβαινει αυτο, σε ολα τα forum!

Σε οποιοδήποτε forum θες (απ' όσα έχω υπ' όψιν μου εγώ τουλάχιστον), σβήνεσαι και κανείς δεν μπορεί να βρει ίχνος σου (βλ. Hephaestus). Στο Facebook ό,τι πληροφορία έδινες ανήκε σ'αυτούς. Έχουν αλλάξει οι κανόνες του πρόσφατα και δεν τους έχω διαβάσει, αλλά και να έχουν διορθωθεί κάποιοι, πάλι μπορούν να ξαναλλάξουνε σε ακόμη χειρότερους απ' ό,τι ήταν πριν. Αν έχεις υπ' όψιν σου κάποιο forum με παρόμοια πολιτική όπως το Facebook, καλά θα κάνεις να μην εγγραφείς ποτέ σου.
Επίσης, εάν πιστεύεις ότι η προκείμενη αίτηση διαμαρτυρίας θα είχε εγκυρότητα χωρίς τα προαναφερόμενα ζητούμενα, μπορείς να κάνεις πρόταση. Δυστυχώς, επειδή είναι αντικείμενο ηλεκτρονικής υπογραφής, οφείλει να επέρχεται με κάποια τυπικά αποδεικτικά.

Και επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ελπίζω.
Τα στοιχεία που ζητούν η αίτηση, το Facebook και το κάθε facebook για την εγγραφή δεν είναι αντικείμενο φακελώματος. Φακέλωμα αποτελούν οι περαιτέρω διαδικασίες και κανόνες λειτουργίας της κάθε υπηρεσίας. Η αίτηση ζητάει στοιχεία επειδή πρέπει να κτοχυρώσει με έναν τυπικό τρόπο την εγκυρότητά της.