Δημοσιεύτηκε: 15 Μαρ 2010, 18:21
από mangelasakis
Πάντως από ότι έχω δει στην alpha 3 εκτός την αναβάθμιση στον πυρήνα και κάποιες προσθήκες στα drivers (που έπρεπε και ήταν αυτονόητα ότι θα γίνουν και αλοίμονο αν δεν γινόταν και αυτά) ώστε να λειτουργούν τα νέα ubuntu σε καινούργια PC, δεν έχω δει κάτι καινούργιο ... Μόνο αλλαγές στα themes ,και γενικώς στην εμφάνιση κάτι που μπορούσε να κάνει και ο ίδιος ο χρήστης και κάποιες αλλαγές στα defaults applications... Και αυτό που παρατηρώ είναι ότι τα νέα themes έχουν περισσότερο μοντέρνο στυλ παρά κλασικό κάτι που θα εξελιχθεί σε πάρα πολύ βαρετό στο μέλλον μιας και είναι LTS.... Και το πιο εκνευριστικό και ανούσιο ως τώρα για μένα είναι η αλλαγή των κουμπιών ελαχιστοποίησης ,μεγιστοποίησης και κλεισίματος στην αριστερή πλευρά.... Για πιο λόγο έγινε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... για να κάνει πιο δύσκολη την προσαρμογή στους νέους χρήστες???? Άσε που δεν βολεύουν καθόλου... επίσης κάποιες λεπτομέριες όπως αυτές που λέει εδώ http://humphreybc.wordpress.com/2010/03/11/its-the-little-things-that-count/ γιατί να μην διορθωθούν???? Αν δεν τα διορθώσουν τώρα πότε θα τα διορθώσουν???? Προκειμένου πάντως να τα διόρθωναν και αυτά εμένα δεν θα με πείραζε να περίμενα άλλους 2-3 μήνες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους...