Δημοσιεύτηκε: 03 Απρ 2010, 22:21
Παιδιά, δεν νιώθω «πατριωτισμό» με το ubuntu, αν έβλεπα κάτι που με βολεύει περισσότερο, θα το εγκατέλειπα. Αντίθετα όμως, δύο και πλέον χρόνια μετά την οριστική απεγκατάσταση των win από κάθε σύστημά μου (ακόμα και στο γραφείο μου πλέον), έχω ένα λειτουργικό που λειτουργεί (κάνει δηλαδή αυτό που λέει το όνομά του, «λειτουργικό»...), ενημερώνεται, αλλάζει μένοντας ίδιο, μου αρέσει κλπ. και όλα αυτά έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο... Άντε να εξηγούσα στη γυναίκα μου, ότι «ναι, βεβαίως... ευχαριστώ που έκανες υπομονή που φύγαμε από τα παράθυρα και τώρα έμαθες κάτι άλλο, αλλά να σου πω, με κουράζει ο εξαμηνιαίος κύκλος και θα πάμε στο Χ έτερο linux» χεχε, θα με χωρίσει...
Με δυο λόγια: Καταλαβαίνω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να δουλέψουν. Εμένα το σύστημα της canonical με βολεύει. Επιπλέον, η κοινότητα, είναι αναντικατάστατη, ένα τεράστιο «συν»... Περιμένω με χαρά το 10.04 και είτε η ανανέωση μείνει στον εξάμηνο ρυθμό, είτε πάει στον δωδεκάμηνο, είτε σε οποιοδήποτε ενδιάμεσο, νομίζω εδώ θα είμαι...
Με δυο λόγια: Καταλαβαίνω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να δουλέψουν. Εμένα το σύστημα της canonical με βολεύει. Επιπλέον, η κοινότητα, είναι αναντικατάστατη, ένα τεράστιο «συν»... Περιμένω με χαρά το 10.04 και είτε η ανανέωση μείνει στον εξάμηνο ρυθμό, είτε πάει στον δωδεκάμηνο, είτε σε οποιοδήποτε ενδιάμεσο, νομίζω εδώ θα είμαι...