Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2010, 13:10
από _sleeper
Να κάνω και καναδυό σχόλια για μερικά θέματα που έχω μετά από ένα μήνα+ λειτουργίας. Το οτι είναι η σταθερότερη διανομή so far, δεν το συζητώ, αλλά εγώ αντιμετωπίζω τα εξής μέχρι σήμερα:

α) εντελώς random διαχείρηση της μνήμης από boot σε boot. Για παράδειγμα, τώρα bootαρα με ~700MB, αν κάνω reboot, μπορεί να δεσμεύσει 400ΜΒ. (φυσικά δεν ξέρω τί σόι είναι o system monitor του KDE, γιατί πάντα άλλα νούμερα βγάζει αυτός, άλλα η top)

β) κατά το φόρτωμα, μάλλον έχει σπάσει το splash screen, θα ανεβάσω φωτογραφία κάποια στιγμή στο μέλλον.

γ) παρά το όσα hacks ακόμη έχω (περιστασιακά) πρόβλημα με embedded video (δεν δουλεύουν τα κουμπιά, κτλ)

δ) δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφορτωθώ την mysqld, δεν υπάρχει πουθενά στο rc*.d καμία εγγραφή, αλλά και πάλι ξεκινάει σε κάθε boot και μόνο χεράτα πρέπει να την κλείνω κάθε φορά.

ε) μετά από ένα update κάτι παίχτηκε με τα fonts και ενώ όλα φαίνονται όμορφα το π φαίνεται όπως να'ναι. Επίσης, όταν υπάρχουν ελληνικά και αγγλικά (facebook πχ) τότε γίνεται το έλα να δεις.

Μάγκες μη με κράξετε που έβγαλα 5 διαφορετικά θέματα σε ένα post..