Δημοσιεύτηκε: 14 Απρ 2010, 21:07
παρατήρησα στο indicator-applet-session 3.60 του lucid ότι δεν έχει την αντίστροφη μέτρηση του ενούς λεπτού όταν πατούσες restart ή shut down που είχαν οι προηγούμενες εκδόσεις ubuntu. Δεν είναι κάτι το σπουδαίο αλλά ήταν κάτι που το διαφοροποιούσε από τα windpws και πρέπει να πώ ότι με βόλευε καθώς στην διάρκεια του ενός λετπού πριν κλείσει το pc εγώ άκουγα μουσική όσο έφευγα από το σπίτι μου. Βέβαια δεν ξέρω αν θα προστεθεί ως την stable έκδοση των lucid αλλά εγώ για καλό και για κακό σκέφτομαι να το αναφέρω μήπως και το προσθέσουν...
Γενικα αυτή η τάση στο lucid να αλλάζουν το ubuntu και να μας αναγκάζουν να αλλάξουμε κάτι που είχαμε συνηθίσει εμένα με ξινίζει λίγο... το ίδιο συμβαίνει με τα κουμπια ελαχιστοποίησης στα παράθυρα που τα έβαλαν αριστερά χωρίς κανένα λόγο...
Γενικα αυτή η τάση στο lucid να αλλάζουν το ubuntu και να μας αναγκάζουν να αλλάξουμε κάτι που είχαμε συνηθίσει εμένα με ξινίζει λίγο... το ίδιο συμβαίνει με τα κουμπια ελαχιστοποίησης στα παράθυρα που τα έβαλαν αριστερά χωρίς κανένα λόγο...