Δημοσιεύτηκε: 23 Απρ 2010, 11:32
παιδιά το έχω ξαναπεί αυτό και σε άλλο ποστ... Αν κοιτάξετε τα προβλήματα που έχουν διορθωθεί στον 2.6.33 τότε θα καταλάβετε πως είναι πιο αναβαθμισμένος ο 2.6.33. Δεν είναι μόνο οι καινούργιοι drivers... Έχουν γίνει διορθώσεις ακόμη και σε παλιούς drivers και σε προβλήματα που είχε ο 2.6.32. Κοιτάξτε λίγο εδώ http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/v2.6/ChangeLog-2.6.33.2 και θα καταλάβετε ότι δεν είναι μόνο οι καινούργοι drivers...
@Apopas εξάλλου αν έχουν κάποιο πρόβλημα οι drivers του 2.6.33 θα το έχουν και στο 2.6.32 κάνοντας τους απλά backport οπότε πάλι θα θέλουν βελτίωση οπότε το αποτέλεσμα είναι πάλι το ίδιο...
Δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά εγω πάντως το θεωρώ μεγάλο λάθος να χρησιμοποιούν τον 2.6.32. Αυτή την στιγμή βγαίνει ο 2.6.34....
@Apopas εξάλλου αν έχουν κάποιο πρόβλημα οι drivers του 2.6.33 θα το έχουν και στο 2.6.32 κάνοντας τους απλά backport οπότε πάλι θα θέλουν βελτίωση οπότε το αποτέλεσμα είναι πάλι το ίδιο...
Δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά εγω πάντως το θεωρώ μεγάλο λάθος να χρησιμοποιούν τον 2.6.32. Αυτή την στιγμή βγαίνει ο 2.6.34....