Δημοσιεύτηκε: 05 Απρ 2011, 19:02
από simosx
vagrale13 έγραψε:@simosx
Γνωστα αυτα.... εγω γενικα βλεπω περισσοτερα αρνητικα, παρα θετικα σχολια για το unity
οπως και εγω, μεχρι την τωρα χρηση του, δεν εχω βρει ακομα το λογο για αυτη την αλλαγη.
Βεβαια θα μου πεις, κατι θα γνωριζουν παραπανω στη canonical απο εμενα!

π.χ. θα μου ειναι δυσκολο να πεισω νεους χρηστες, να βαλουν Ubuntu, απο τη στιγμη που δεν θα ειναι τοσο ευχρηστο,
και ακομα πιο δυσχρηστες οι ρυθμισεις του! Μπορει οπως αναφερεις στο natty να υπαρχει η επιλογη για κλασικο Gnome,
αλλα απο την εκδοση, φαινεται πως θα λειπει....

Είναι γνωστό ότι όταν δείξεις κάτι καινούριο σε ένα χρήστη και ρωτήσεις πως φαίνεται, το πιο πιθανό είναι η πρώτη εντύπωση να είναι αρνητική.
Αυτό είναι γνωστό από το μάρκετινγκ, όπου δεν έχει μεγάλη αξία να ζητάς από focus group τα σχόλιά τους για ένα πολύ νέο και διαφορετικό προϊόν (ενδιαφέρεται κανείς για τέτοια; ;-/ ).
Ο λόγος είναι ότι συχνά για νέα πράγματα ζητάμε σχόλια από κάποιον που δεν έχει αφιερώσει σημαντικό χρόνο με το νέο προϊόν. Οπότε αν λάβεις πρόσκληση για συμμετοχή σε focus group σε ένα πραγματικά νέο προϊόν, τυπικά έχεις τώρα τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις για σύντομο χρονικό διάστημα πριν αποφανθείς.

Το μήνυμα για την Άνοιξη του 2011 είναι ότι οι διανομές θα έχουν ένα νέο περιβάλλον και θα αποβάλλουν τις πρακτικές που γνωρίσαμε για την επιφάνεια εργασίας τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Αν δε νιώθετε τολμηροί, διατηρήστε το 10.04 ή 10.10 και είναι μια χαρά, ώστε να δείτε τι θα αποφανθούν οι άλλοι.
Αν είστε τολμηροί, δοκιμάστε Ubuntu 11.04, ακόμα και τώρα.