Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2011, 08:45
από mangelasakis
παιδιά εγώ έχω τα 11.04 στο λάπτοπ της υπογραφής μου από την alpha 1 έκδοση... Τόσο καιρό και παρόλο ότι τα έχω συνηθίσει πλέον παραμένουν και πάλι δύσχρηστα... Το κακό είναι ότι δεν μου κάνει boot στο gnome classic οπότε αναγκαστικά μένω με το unity μέχρι να βγεί η stable έκδοση οπότε και θα κάνω φορμάτ για να την εγκαταστήσω...

Αυτό που έχει αρχίσει να με προβληματίζει όμως είναι ότι στο ίδιο pc (στο λάπτοπ) το ubuntu του πέφτουν πιο βαριά από ότι τα windows 7 και αυτό το καταλαβαίνω από τις εξής ενδείξεις... Πρώτα από όλα με το ubuntu ακούω συνεχώς το ανεμιστηράκι του laptop να δουλεύει και να ανεβάζει θερμοκρασία ενώ στα windows 7 δεν συμβαίνει αυτό και ακόμη στα windows 7 η μπαταρία διαρκεί σε σχέση με το ubuntu πάνω από 30 λεπτά περισσότερο.... Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί πιστεύω ότι αυτό το έξτρα βάρος θα έχει επιπλέον επιπτώσεις στο hardware.... Για αυτό και μόνο τον λόγο θα δοκιμάσω και τα 10.04 να δώ αν συμβαίνει το ίδιο και αν όντως είναι πρόβλημα των linux τότε θα γυρίσω στα windows ξανά για το λαπτοπ μου μέχρι να διορθωθεί τα προβλήματα που έχω...