Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2011, 15:48
από ALdaperan
vagrale13 έγραψε:
ApostolosZouk έγραψε:μας βλέπω πολλούς να γυρνάμε προς Kubuntu μεριά .... :silent:

.... ή ακομα καλυτερα Xfce οπου στην τελευταια του εκδοση, 4.8, εχουν γινει σημαντικες αλλαγες,
και ολες προς το καλυτερο! :thumbup:

UnKnown96 έγραψε:
ApostolosZouk έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως το Unity θα είναι ευχή και κατάρα για το Ubuntu .... μας βλέπω πολλούς να γυρνάμε προς Kubuntu μεριά .... :silent:

Εγώ με βλέπω προς OpenSUSE KDE μεριά...

Εγω πάντως θα του δώσω χρόνο του unity για να το συνηθίσω και μόνο αν δω οτι δε με παίρνει θα το αφήσω και θα πάω σε gnome shell . Kde δε το συζητω δε μου αρέσει καθολου , δε μου αρέσουν τόσο πολύ τα εφφε του, μου θυμίζουν windows 7 aero κλπ !!! :sick:

To Xfce δε το γνώριζα εγω vagrale13 :) περιβάλλον εργασίας (οπως το gnome ) ειναι ε? φαίνεται πολύ όμορφο και λιτό σαν gnome 2.30 (?) Μαρέσουν οι minimal δουλειες :oops:

Πάντως καλό είναι να του δώσουμε λίγο χρόνο του unity , μην αλλαξοπιστήσουμε έτσι με την πρώτη και πάμε σε άλλη διανομή γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα η cannonical θα παραμείνει σε αυτό το μοτίβο και στις επόμενες διανομές της.. σίγουρα θα το βελτιώσει με το καιρο ;)