Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2011, 17:32
Πάντος τόσο μεγάλο θέμα δεν έχει γίνει ούτε με LTS έκδοση του Ubuntu!
Και εγώ έτσι το σκέπτομαι, μόνο που δεν με ηρεμεί οτι, είτε αργά είτε γρήγορα θα πρέπει να αλάξω διανομή...
Ubuntu Unity: Το αφήνουμε εκτός, διότι απλούστατα δεν μας αρέσει.
Ubuntu Gnome & Ubuntu Gnome Shell τα ξεχνάμε διότι το classic gnome που μας δίνει ως δεύτερη επιλογή, δεν είναι τόσο καλό όσο το κανονικό, ακόμα και τα effects του λείπουν και μάλλον θα υπάρχει ως δεύτερη επιλογή μόνο στην 11.04 και όχι στις επόμενες.
Xubuntu & Kubuntu: Όλο το θέμα γίνετε, για να βρούμε μία καλή λύση με τις βλακίες του Unity και να μείνουμε στο Ubuntu, το να αλάξουμε διανομή λόγο των προβλημάτων που μας προκάλεσε η Canonical, σίγουρα θα είναι κάποια διανομή που να μην έχει σχέση με αυτήν...
stavrosLinux έγραψε:το Ubuntu 10.04 υποστηρίζεται μέχρι τον Απρίλιο του 2013, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω αν είμαι ευχαριστημένος ! (για το λαπτοπ).
Και εγώ έτσι το σκέπτομαι, μόνο που δεν με ηρεμεί οτι, είτε αργά είτε γρήγορα θα πρέπει να αλάξω διανομή...
ALdaperan έγραψε:απορώ τι το συζητάμε λοιπόν ακόμα , με τόσες επιλογές που υπάρχουν
ubuntu unity
ubuntu gnome 2,32
ubuntu gnome shell
xubuntu
kubuntu
οτι τραβάει η καρδιά σου![]()
θα το δοκιμάσω σε live cd το xubuntu .. μου βαλες το μικροβιο τωρα
Ubuntu Unity: Το αφήνουμε εκτός, διότι απλούστατα δεν μας αρέσει.
Ubuntu Gnome & Ubuntu Gnome Shell τα ξεχνάμε διότι το classic gnome που μας δίνει ως δεύτερη επιλογή, δεν είναι τόσο καλό όσο το κανονικό, ακόμα και τα effects του λείπουν και μάλλον θα υπάρχει ως δεύτερη επιλογή μόνο στην 11.04 και όχι στις επόμενες.
Xubuntu & Kubuntu: Όλο το θέμα γίνετε, για να βρούμε μία καλή λύση με τις βλακίες του Unity και να μείνουμε στο Ubuntu, το να αλάξουμε διανομή λόγο των προβλημάτων που μας προκάλεσε η Canonical, σίγουρα θα είναι κάποια διανομή που να μην έχει σχέση με αυτήν...