Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2011, 11:27
από kigk
mangelasakis έγραψε:
το κακό είναι ότι δεν γκρινιάζουμε μόνο οι Έλληνες. Όλος ο κόσμος γκρινιάζει και όλες οι ψηφοφορίες είναι κατά του unity σε όλα τα φόρουμ... Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν νομίζω να έχουν άδικο οι Έλληνες που γκρινιάζουν... Εσένα σου αρέσει το unity ή θα προτειμούσες καλύτερα gnome 3 ή gnome 2 ή KDE? Εγώ πάντως στην λίστα επιλογών μου το unity το βάζω πιο κάτω από τα παραπάνω και ήδη στον λάπτοπ μου έχω kubuntu που για να λέω την αλήθεια μου θυμίζει απίστευτα windows και με έχει ξενερώσει, παρόλες τις καινοτομίες και τις επιλογές που σου δίνει...

Επέτρεψε μου να εχω διαφορετική αποψη στο θεμα.
Γκρινιες υπαρχουν, επιφυλαξεις υπαρχουν, ομως ασχτως το τι μπορει να γραφει ο καθενας σε καποιο σχολιο σε blοg η forum το Unity, την ελευση του, την επιθυμει μαλλον η πλειοψηφια.
Σιγουρα οτι ελειψεις εχει και προβληματα θα καταγραφονται και στα επομενα updates θα βελτιωνονται αυτα.
Το δεδομενο στην αγορα και στη τεχνολογια, ειναι πως τα Gnome 3 και Unity, ειναι τα περιβαλλοντα του (αμεσου) μελλοντος.
Και εμεις τα εχουμε ηδη! Και ακομα εχουμε τη χαρα να λεμε τη γνωμη μας στους προγραμματιστες και να το λαμβανουν υπ' οψι.
Πιστευω πως στο συγκεκριμενο θεμα, ζουμε ιστορικες στιγμες και αυτο θα το δουμε στα αμεσως επομενα 2-3 χρονια.