Δημοσιεύτηκε: 21 Απρ 2011, 14:53
δεν γκρίνιασα ποτέ για καμία κοινότητα του linux. Αντίθετα γκρινιάζω για τις επιλογές μιας εταιρείας που δυσαρεστούν τους πελάτες τους και την κοινότητα τους... Προσωπικά δεν γκρίνιασα ποτέ για ότιδήποτε καινούργιο και μάλιστα στηρίζω, επιβραβεύω αναζητώ και επαινώ κάθε προσπάθεια και κάθε καινούργια αλλαγή, προς το καλύτερο όμως και όχι προς το χειρότερο.... Δεν διαφωνώ ότι το unity έχει κάποιες πολύ θετικές καινοτομίες αλλά στο σύνολο του είναι περισσότερο δυσλειτουργικό συγκριτικά πάντα με το gnome 2, gnome 3, και kde. Αυτή είναι η άποψη μου... Πιστέυω ότι η canonical μπορούσε να επενδύσει και να επιλέξει για default ένα πολύ καλύτερο και πιο όμορφο και πιο εύχρηστο και περισσότερο υποσχόμενο μελοντικά γραφικό περιβάλλον (όπως πχ το gnome 3) παρά το unity...
Αυτή είναι η άποψη μου και για να μην παρεξηγηθώ θέλω να σας πώ ότι είμαι άνθρωπος που κάνω πάντα πολύ αυστηρή κριτική γιατί επιδιώκω πάντα κάτι καλύτερο από αυτό που υπάρχει ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλύτερο....
Αυτή είναι η άποψη μου και για να μην παρεξηγηθώ θέλω να σας πώ ότι είμαι άνθρωπος που κάνω πάντα πολύ αυστηρή κριτική γιατί επιδιώκω πάντα κάτι καλύτερο από αυτό που υπάρχει ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλύτερο....