Δημοσιεύτηκε: 23 Απρ 2011, 12:47
έκανα καθαρή εγκατάσταση σε ένα μηχάνημα μου (όχι αυτο της υπογραφής μου) το 11.04 και τώρα είμαι μέσα με το περιβάλλον ubuntu classic διότι όταν επιλέγω να μπω με το unity δεν μου εμφανίζει καμία μπάρα. Ούτε την μπάρα του unity ούτε την πάνω μπάρα του gnome !!!! Μήπως γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό ?
Να σημειώσω ότι στο μηχάνημα που είμαι τωρα και έβαλα το 11.04 προηγουμένως είχα 10.10 με home και root σε ξεχωριστά partitions και απλά έκανα εγκατασταση το 11,04 στο root διατηρώντας ανέπαφο το home έτσι ώστε να μη χάσω τις ρυθμίσεις και τα αρχεία μου !! Απλά το αναφέρω για να γνωρίζετε μήπως παίζει ρόλο στο παραπάνω πρόβλημα . Το μηχανημα είναι :
καμία ιδέα λοιπόν γιατί δεν εμφανίζει το περιβάλλον του unity όταν επιλέξω την αντίστοιχη συνεδρία για να κάνω login ?
Να σημειώσω ότι στο μηχάνημα που είμαι τωρα και έβαλα το 11.04 προηγουμένως είχα 10.10 με home και root σε ξεχωριστά partitions και απλά έκανα εγκατασταση το 11,04 στο root διατηρώντας ανέπαφο το home έτσι ώστε να μη χάσω τις ρυθμίσεις και τα αρχεία μου !! Απλά το αναφέρω για να γνωρίζετε μήπως παίζει ρόλο στο παραπάνω πρόβλημα . Το μηχανημα είναι :
- Κώδικας: Επιλογή όλων
2 Λειτουργικό → Ubuntu 11.04 natty 32-bit (el_GR.UTF-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 3x AMD Phenom II X3 720 Processor ‖ RAM 2011 MiB ‖ ASUS M4A78 - System manufacturer System Product Name
4 Κάρτες γραφικών: ATI Technologies Inc RV770 LE [Radeon HD 4800 Series] ⎨1002:944c⎬
5 Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller ⎨10ec:8168⎬ (rev 01)
καμία ιδέα λοιπόν γιατί δεν εμφανίζει το περιβάλλον του unity όταν επιλέξω την αντίστοιχη συνεδρία για να κάνω login ?