Δημοσιεύτηκε: 25 Απρ 2011, 04:45
από razorblade
georginiogr έγραψε:Μολι τελειωσα την αναβαθμιση και εχω να επισημανω τα εξης. Το unity μου φανηκε μια ΑΗΔΙΑ. Επισης δεν καταφερα να κανω να δουλεψει η καρτα ασυρματης δικτυωσης (wireless atheros). Κανω τωρα update με καλωδιο και θα δοκιμασω να ενεργοποιησω την καρτα δικτυωση με εντολες τερματικου. Παρεπιπτπόντως.. αξιζει το νεο Gnome για να πεταξω το unity?

Φίλε μου αυτή ήταν και η δική μου πρώτη αντίδραση όταν δοκίμασα το Unity στην έκδοση Alpha 3. Το ξαναδοκίμασα στην beta 1 και τελικά στην beta 2 το έκανα εγκατάσταση.
Όπως έχω ξαναπεί είμαι "ερωτευμένος" με την πάρτη του, είναι ότι καλύτερο έχω δει σε interface τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το Linux και δη με τη διανομή ubuntu.
Ο λόγος που τελικά μου άρεσε είναι επειδή όπως είπε και ο άλλος φίλος του έδωσα χρόνο. Δώσ'του και να είσαι σίγουρος πως δε θα το αλλάζεις με τίποτα μετά.
Το Gnome 3 το δοκίμασα επίσης την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αλλά δε με κάλυψε.
Βασικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά πίστεψέ με το Unity μετράει άπειρα, και να δεις τι έχει να γίνει ως την επόμενη έκδοση που όπως έχει πει και ο Mark θα είναι ολοκληρωμένο.