Δημοσιεύτηκε: 03 Σεπ 2011, 20:43
Δοκίμασα την beta έκδοση και μου άρεσε πολύ ! Το μηχανηματάκι μου μπορεί να μην είναι οτι χρειάζεται για να το απολαύσω όπως πρέπει αλλά τι να κάνουμε αφού τώρα στα γεράματα αποφασισα να κάνω βλακείες με mac αηδίες καλά να πάθω.(ήθελα αθόρυβο βλέπετε) Ο σκληρός είναι πολύ αργός δυστυχώς και η εκδοση 11.04 δεν πήγαινε με τίποτε πραγματικά !
Δοκίμασα την νέα έκδοση και τα πράγματα έχουν διορθωθεί πολύ δεν ξέρω τι έκαναν αλλά πάει πολύ καλά .
Το μόνο πρόβλημα με την beta είναι οτι κρασάρουν πολλές φορές κάποια προγράμματα και δεν έχω πρόσβαση στις εφαρμογές επι πληρωμή της canonical.
Αν την βάλω και μετά βγεί η κανονική έκδοση μπορώ αν κάνω upgrade χωρίς κανένα πρόβλημα μετα ?
Δοκίμασα την νέα έκδοση και τα πράγματα έχουν διορθωθεί πολύ δεν ξέρω τι έκαναν αλλά πάει πολύ καλά .
Το μόνο πρόβλημα με την beta είναι οτι κρασάρουν πολλές φορές κάποια προγράμματα και δεν έχω πρόσβαση στις εφαρμογές επι πληρωμή της canonical.
Αν την βάλω και μετά βγεί η κανονική έκδοση μπορώ αν κάνω upgrade χωρίς κανένα πρόβλημα μετα ?