Δημοσιεύτηκε: 02 Οκτ 2011, 18:20
fkol k4 έγραψε:Όμορφο περιβάλλον , δεν λέω , αλλά πολύ περισσότερα bugs από ότι θα πίστευα για αυτό το στάδιο .
Εδώ ακόμη και οι stable εκδόσεις των ubuntu , τους πρώτους 1-2 μήνες είναι γεμάτες bugs πόσο μάλλον στην beta έκδοση... Εγώ στην 11.04 ακόμη έχω ένα πολύ σοβαρό bug με τον υπολογιστή μου και κάθε φορά που τον ξεκινούσα μπορεί να του έκανα μέχρι και 10 φορές hard reset μέχρι επιτέλους να ξεκινήσει σωστά και όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να μου έτρωγε και μισή ώρα. Έτσι αποφάσισα να βάλω την 11.10 από τώρα ώστε να έχω και gnome-shell αλλά να κάνω και κανένα bug report μήπως προλάβουν να διορθώσουν τώρα που είναι νωρίς κανένα bug.
Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι την canonical δεν την ενδιαφέρει και τόσο η ανάπτυξη και η λειτουργία του gnome-shell αφού ούτε καν το evolution που είναι ο default mail client στο gnome 3 δεν είναι προεγκατεστημένος. Και επίσης έχει αρκετά bugs ακόμη το gnome-shell που δεν είμαι σίγουρος αν θα μπουν στην διαδικασία να τα διορθώσουν μιας και ασχολούνται με τα πολύ περισσότερα bugs που έχει το unity...