Δημοσιεύτηκε: 13 Οκτ 2011, 14:16
eleftherios έγραψε:Ρε παιδιά, μια ερωτησούλα. Εγώ έχω τα 11.04 και το σύστημα λειτουργεί μια χαρά (εκτός από τα κλασσικά προβλήματα με το flash player που θα έπρεπε να τους κυνηγήσουν δια της νόμιμης οδού και να τους το κλείσουν το παραμάγαζο). Με βάση το νόμο "Ότι λειτουργεί δεν το πειράζουμε" να τα βάλω τα 11.10 ή να περιμένω λίγο καιρό να βγουν στη φόρα τα bugs και να το χρησιμοποιήσω μετά;
Κοίταξε... με βάση αυτόν τον νόμο θα πρέπει να αναβαθμίσεις, για λόγους ασφαλείας κυρίως, όσο το δυνατό αργά μπορείς δηλαδή όταν σταματήσει η υποστήριξη τον Απρίλιο του 2013 [ https://wiki.ubuntu.com/Releases ]. Εγώ που την έχω από την beta1 υπάρχει μεγάλη διαφορά από τότε. Ήταν από τις πιο ασταθείς Beta. Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης το Unity είναι νέο λογισμικό και μπήκε στο Ubuntu 11.04 για πρώτη φορά. οπότε λογικά τώρα θα είναι πολύ καλύτερο.
Επίσης αυτές τις μέρες ή ώρες θα δημιουργηθεί ένα θέμα "Ubuntu 11.10: Πείτε μας της εντυπώσεις σας" (κάτι τέτοιο), οπότε καλό είναι να το παρακολουθείς για να δεις ή και να ρωτήσεις τις εντυπώσεις από αυτούς που το έβαλαν. Ένας κανόνας (δικός μου