Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκ 2011, 19:46
από Learner
Κι εγώ σε VB την τρέχω, αλλά μου φαίνεται θα την εγκαταστήσω κανονικά σε ένα άλλο Desktop που έχω.
mangelasakis έγραψε:και δεν ξαναβάζω άλλη διανομή εκτός από LTS... τώρα πλέον με έχει κουράσει αυτή η διαδικασία της εξάμηνης αναβάθμισης και τα προβλήματα σταθερότητας κάθε φορά...

+1

Παρότι δεν είμαι από τους παλιούς χρήστες του Ubuntu , με έχει κουράσει και μένα αυτή η συνεχής αναβάθμιση.
Το καλύτερο (κατά τη γνώμη μου) είναι μια έκδοση σταθερή LTS πχ σαν κύριο λειτουργικό για να κάνεις τη "δουλειά" σου , και ένα partition(αν θέλει κάποιος) για να δοκιμάζεις καινούριες εκδόσεις.

Αυτό θα κάνω όταν βγεί η 12.04 για να τελειώσει αυτό το "άγχος" με τα εξάμηνα clean install συνέχεια.

Edit

O Instaler είναι του 11.10 ακόμα , ε ; λογικό μου φαίνεται , αφού είναι ακόμα στην Alpha έκδοση.

Επίσης το Software Center δεν μου δουλεύει. Πήγα να εγκαταστήσω το Gimp και το Synaptic , αλλά μου έγραφε πως θέλουν κάποια πακέτα αναβάθμιση. (Upgrade). Μετα την αναβάθμιση (Partial Upgrade,έτσι το έγραφε) πάρα πολλών πακέτων (264 αν θυμάμαι καλά) , συνεχίζει να μην δουλεύει. Χωρίς μήνυμα πλέον.Απλά κρασάρει. Να στείλω την αναφορά προβλήματος; (ή δεν χρειάζεται ,επειδή είναι στην Alpha ακόμη; )