Δημοσιεύτηκε: 19 Φεβ 2012, 13:43
από simosx
mangelasakis έγραψε:Παιδιά καταρχήν θα κατακρίνω την canonical που προκειμένου να δημιουργίσει μία ξεχωριστή διανομή έχει αχρηστεύσει το ubuntu με τις επιλογές της και κυρίως με το unity. Και αντί να προσπαθεί να το κάνει πιο εργονομικό και πιο εύχρηστο ασχολείτε με καινούργια ασήμαντα feutures όπως αυτό με τα video στο youtube με τα tutorials.

Ασχολούμαι με το ελεύθερο λογισμικό πάρα πολύ καιρό, και γνωρίζω ότι υπάρχουν θέματα που δε γνωρίζω τόσο καλά όσο άλλοι.
Και αυτό που κάνω είναι να εμπιστεύομαι άλλους για να κάνουν τη δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση είναι οι προγραμματιστές του Unity.

Κάτι που θα ήθελα να κάνουμε ως ελληνική κοινότητα είναι να προσθέσουμε ειδική υποστήριξη στο Dash όπου να γράφουμε με/χωρίς τόνους, και να μπορεί να βρει το σωστό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, «Κεντρο...». Επειδή λείπει ο τόνος στο ε, δεν το βρίσκει. Ή να γράφεις greeklish (κατά λάθος) με π.χ. kentro και να το βρίσκει ακόμα και τώρα. Η προταιρεότητά μας είναι να βγει το 12.04 με πλήρη και ποιοτική ελληνική μετάφραση, και στο 12.10 βλέπουμε αν θα καταφέρουμε να προσφέρουμε το παραπάνω προγραμματιστικά.

Οπότε, εμπιστευόμαστε τους προγραμματιστές ότι θα κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Δεν καταλαβαίνω από αυτά που λέτε διότι δεν έχω βάλει Alpha2. Ίσως το καταφέρω τις επόμενες μέρες για να έχω και εγώ μια άποψη ;-).