Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2012, 23:57
σίγουρα πιο εφεντζίδικο και πιο όμορφο όμως δεν έχουν βελτιώσει καθόλου την λειτουργικότητα του. Και αν αυτό το preview γίνεται με το αριστερό κλικ στο mouse και όχι με το δεξί τότε θα χρειάζεσαι ένα περισσότερο κλίκ για να ανοίξεις μία εφαρμογή που θέλεις. Δηλαδή ακόμη πιο χρονοβόρο και δυσλειτουργικό... Αλλά όλα αυτά τα preview που επικεντρώνεται η canonical το μόνο σκοπό που έχουν είναι να διαφημίσουν τις εφαρμογές και την μουσική που είναι προς πώληση. Δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω σε έναν έμπειρο χρήστη ή ακόμη και σε έναν χρήστη που έχει εξοικιωθεί μετά από κάμποσο καιρό χρήσης.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει αυτή η προσέγγιση της canonical. Σίγουρα όμως κάποιοι καινούργοι χρήστες θα εντυπωσιαστούν με όλα αυτά τα εφέ.
Επίσης φαντάζομαι θα έχει γίνει και πιο βαρύ πλέον το unity. Kάπου στα σχόλια διάβασα ότι το νέο gnome-shell είναι αρκετά πιο γρήγορο από ότι το νέο unity...
Και επίσης ρε παιδιά εμένα ο nautilus δεν έχει την μορφή που έχει παραπάνω στην φωτογραφία και το ίδιο παρατήρησα και στα videos.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει αυτή η προσέγγιση της canonical. Σίγουρα όμως κάποιοι καινούργοι χρήστες θα εντυπωσιαστούν με όλα αυτά τα εφέ.
Επίσης φαντάζομαι θα έχει γίνει και πιο βαρύ πλέον το unity. Kάπου στα σχόλια διάβασα ότι το νέο gnome-shell είναι αρκετά πιο γρήγορο από ότι το νέο unity...
Και επίσης ρε παιδιά εμένα ο nautilus δεν έχει την μορφή που έχει παραπάνω στην φωτογραφία και το ίδιο παρατήρησα και στα videos.