Δημοσιεύτηκε: 24 Σεπ 2012, 03:01
από mangelasakis
simosx έγραψε:Αυτή η έκφραση δείχνει αχαριστία για τη βοήθεια που λαμβάνεις από την κοινότητα.

Ποια αχαριστία κ.Σίμο? Οι περίπου 1000 δημοσιεύσεις που έχω κάνει είναι όλες για βοήθεια που έχω χρειαστεί? Τόσα χρόνια εγώ δεν βοηθάω? Δεν είμαι βέβαια κανένας guru αλλά ότι μπορώ κάνω...

Το παραπάνω ποστ μου δίχνει αγανάκτηση και απογοήτευση σε μία εταιρία (canonical) που ότι έχει καταφέρει το ωφείλει κυρίως στην κοινότητα της, την οποία πλέον αγνοεί παντελώς. Όλος ο κόσμος κατακρίνει την canonical για τις επιλογές της δεν είμαι μόνο εγώ. Δείτε λίγο τα σχόλια που κάνουν οι χρήστες. Δείτε την μετακίνηση των χρηστών από το ubuntu προς άλλες διανομές. Είναι λάθος αυτές οι επιλογές και αυτό το αποδεικνύουν τα γεγονότα όχι εγώ. Και αυτό θα κάνει ζημιά όχι μόνο στο ubuntu αλλά και στην ίδια την canonical. Ήδη έχει αρχίσει και κάνει ζημιά.

Τέλος πάντων δεν θέλω να γίνομαι ο κακός της παρέας... Απλά βλέπω (κάτι που εσείς μάλλον δεν το έχετε παρατηρήσει) να εξελίσεται το ubuntu σε μία εμπορική διανομή και αυτό με ενοχλεί. Αντί να βοηθήσει να γίνει το linux καλύτερο όπως έκανε παλιότερα και μάζεψε τόσο κόσμο, πλέον έχει προσανατολισμό κυρίως το κέρδος και αυτό είναι που κατακρίνω. Και προσπαθώ με την κραυγή μου να αποτρέψω τα χειρότερα και ο λόγος που τσατίζομαι μαζί σας είναι ότι η ελληνική κοινότητα του ubuntu παρόλο που είναι από τις μεγαλύτερες δεν κάνει τίποτα για αυτό. Και με χλευάζετε και από πάνω... :wave: