Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτ 2012, 13:41
Πως θα βάλω τον "κλειστό" driver; Έχω την Ατι 4850 και στην στήλη με τα αποθετήρια με τον τίτλο ιδιοταγείς οδηγοί (ή κάπως έτσι...) γράφει ότι δεν χρησιμοποιείται κλειστός οδηγός σε αυτό το σύστημα...
Τον εγκαθιστώ με τις εξαρτήσεις του από το synaptic αλλά στο aticonfig --initial μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τέτοια κάρτα στον υπολογιστή μου....
Το δε jockey-gtk το εγκαθιστώ αλλά όταν το καλώ από κονσόλα λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένο ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ....
Όλα αυτά είναι bugs και παραλείψεις μιας beta έκδοσης ή κάτι άλλο;;;;
Αν και θυμάμαι πολύ καλά ότι σε καμμιά προηγούμενη beta δεν υπήρχαν προβλήματα με το jockey...
Τελικά θα μείνουμε με τον radeon ή μπορούμε να βάλουμε τον fglrx;;;;;
Παιδιά αυτά είναι τα προβλήματα κι όχι το shopping lens...
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μας (μου) δώσει τα φώτα του...
ΥΣ. Χρησιμοποιώ Ubuntu από το 2005 και δυστυχώς τα 2 τελευταία χρόνια έχω απογοητευθεί με τα καμώματα των developers του Ubuntu...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια διανομή που ήταν η φιλικώτερη προς τον χρήστη κατάντησε έτσι...
Εγώ και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι θέλω μια διανομή να κάνω ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ την δουλειά μου.
Αν είναι να ψάχνομαι να βάλω τον fglrx τότε γιατί να μείνω στο ubuntu;
Ιδού η απορία
Τον εγκαθιστώ με τις εξαρτήσεις του από το synaptic αλλά στο aticonfig --initial μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τέτοια κάρτα στον υπολογιστή μου....
Το δε jockey-gtk το εγκαθιστώ αλλά όταν το καλώ από κονσόλα λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένο ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ....
Όλα αυτά είναι bugs και παραλείψεις μιας beta έκδοσης ή κάτι άλλο;;;;
Αν και θυμάμαι πολύ καλά ότι σε καμμιά προηγούμενη beta δεν υπήρχαν προβλήματα με το jockey...
Τελικά θα μείνουμε με τον radeon ή μπορούμε να βάλουμε τον fglrx;;;;;
Παιδιά αυτά είναι τα προβλήματα κι όχι το shopping lens...
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μας (μου) δώσει τα φώτα του...
ΥΣ. Χρησιμοποιώ Ubuntu από το 2005 και δυστυχώς τα 2 τελευταία χρόνια έχω απογοητευθεί με τα καμώματα των developers του Ubuntu...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια διανομή που ήταν η φιλικώτερη προς τον χρήστη κατάντησε έτσι...
Εγώ και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι θέλω μια διανομή να κάνω ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ την δουλειά μου.
Αν είναι να ψάχνομαι να βάλω τον fglrx τότε γιατί να μείνω στο ubuntu;
Ιδού η απορία