Δημοσιεύτηκε: 22 Φεβ 2013, 12:30
από madvinegar
@sotos
Σωτηρη δεν ξερω αν επρεπε να τα ξαναβαλω ολα μαζι. Θα κοιταξω και τι Xorg εχει η μέντα και θα σου πω.

@Learner
Ασε Νικο την πατησα. Νομιζα πως θα αφαιρέσει καποια πακέτα αλλα θα τα αντικαταστησει με αλλα. Εντωμεταξυ, οκ δεν ειμαι νεος στο ubuntu αλλα δεν ξερω και το καθε πακετο τι κανει (πχ πακετα lib-ετσι, lib-αλλιως κτλπ) οπότε λεω κατι θα ξέρει το συστημα για να τα αφαιρει. Για τα προγραμματα δεν με ενοιαζε. Ειπα στην χειροτερη θα τα ξανα-εγκαταστησω. Και οντως τα εγκατεστησα παλι αλλα το google earth μου εβγαλε το προβλημα που ανεφερα.
Οπως ειπα... I stepped on her badly...
Εχω ηδη κατεβασει το iso της 12.04.2. Θα το καψω σε ενα στικακι και θα δοκιμάσω. Απλα φοβαμαι μην προχωρήσω σε εγκατασταση και μετα φαω καμια ήττα με το google earth ή τιποτα άλλο.
Χτες επεσα στην αναγκη του Mint γιατι χρειαζομουν το λαπτοπ για δουλεια. Με εχει σωσει το γεγονος οτι εχω φτιαξει backup partition οπότε η επανεγκατασταση ειναι ευκολη.

Και οσο για το offtopic, οι θερμοκρασιες και η ραμ που βλέπεις εσυ ειναι πολύ καλες. Αλλα απο υπολογιστη σε υπολογιστη διαφερει. Απλά ανεφερα μια αμεση συγκριση μεταξυ των λειτουργικών στο ίδιο λαπτοπ.