Δημοσιεύτηκε: 14 Μάιος 2013, 13:55
the_eye έγραψε:sotos21 έγραψε:Άσε που ένα τουλάχιστον μέλος του forum θα πάθει νευρικό κλονισμό
Λες να τον χάσουμε
...μήπως θα σκεφτότανε μια διανομή με μοντέλο ενημερώσεων rolling-release; Όχι πως είναι κακό και βέβαια τις νέες εφαρμογές όσες αν είναι αυτές θα πρέπει να τις περάσει ο χρήστης μόνος του. Με λίγα λόγια περνάει τώρα τελευταία απ το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Το λέω αυτό για τις όλες αλλαγές που έχει υποστεί η διανομή μας και ας πω ως νεότερος με αφετηρία το unity. Καταλαβαίνω την εξέλιξή του απ τις όποιες γνώσεις έχω και σαφώς μου αρέσει αυτή η πρόοδος ''όπως και να έχει''. Ανέφερες όλα αυτά τα καλούδια (μάτι) και εμένα προσωπικά πήγε το μυαλό μου σε Arch. Βέβαια απ την άλλη σκέφτομαι πως η διανομή μας έχει την δική της φιλοσοφία πατώντας όσο μπορεί κάθε φορά στις αλλαγές τις. Αναφέρομαι στο θέμα χρηστικότητας, πόσο θέλει να απευθυνθεί σε κάθε κατηγορία χρήστη. Έτσι και με την σειρά τους οι άλλες διανομές. Εμένα προσωπικά με μπερδεύει λίγο αυτό. Θέλω να ακολουθήσω την επόμενη διανομή έστω με τις λιγότερες αλλαγές τις και από την άλλη σκέφτομαι την σταθερότητα. Έβαλα την 12.04 για να ηρεμήσω λίγο και δεν τα καταφέρνω, μου έρχεται να φτάσω στην 18.04 φαντάζομαι και LTS χαχαχα. Δείτε το και σαν μια μικρή εξομολόγηση όπου απευθύνομαι σε εσάς λόγω της πείρας σας και της πείρας σας μάτι και Σώτο.