Δημοσιεύτηκε: 26 Αύγ 2013, 14:49
από Geochr
Off topic:
fkol k4 έγραψε:Παιδιά, εγώ διαφωνώ στα παραπάνω.
Θεωρώ πως ο σκοπός που έχει το θέμα είναι να ενθαρρύνει τη συμμετοχή γενικότερα σε κάτι που έχει σχέση με το Ubuntu, αλλά πέραν αυτού δεν βλέπω το λόγο να στηρίξει κάποιος μια συμμετοχή με κριτήριο το ότι είναι ελληνική.
Ο σκοπός θα έπρεπε να είναι να στηρίξουμε τα (σύμφωνα με το γούστο του καθενός) καλύτερα wallpapers, αυτά που θα ήθελε ο καθένας να έχει στο desktop του, όχι τα ελληνικά.

Ναι δε διαφωνώ ότι ο καθένας θα στηρίξει αυτό που επιθυμεί, δε μίλησα για απαίτηση ούτε για πλύση εγκεφάλου. Απλά ως κοινότητα, από τη στιγμή που μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι και να στηρίξουμε τα μέλη μας γιατί να μην το κάνουμε (όσοι το επιθυμούν) ;
πχ, Έκανε κακό κάποιο μέλος που βοήθησε τον evolgen να βελτιώσει την υποψηφιότητά του ;
Δεν είναι λάθος να στηρίζεις την προσπάθεια μελών της κοινότητάς σου, όταν αυτή κινείται στο σωστό δρόμο.
fkol k4 έγραψε:Για φωτογραφίες μιλάμε, όχι για εθνικό θέμα.

Μην το βλέπεις εθνικιστικά, δες το συλλογικά και προσπάθησε να κατανοήσεις την έννοια με την οποία μίλησα για στήριξη.
Learner έγραψε:
Geochr έγραψε:Ενδεικτικά να θυμίσω τι έγινε με τον περσινό διαγωνισμό για Ubuntu App Showdown, όπου οι συμμετοχές της κοινότητας προβλήθηκαν αρκετά νομίζω...

Δεν νομίζω πως κάναμε κάτι παραπάνω απ' ότι κάναμε για τον διαγωνισμό Wallpapers. Εξαίρεση αποτελεί η λίστα (mailing list) όπου προσωπικά δεν νομίζω να έκανε την μεγάλη διαφορά.

Δε είπα ότι κάναμε κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο, απλά χοντρικά λέω πως μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα στο μέλλον (αν μπορούμε).
έγραψε:Αυτά που λέω είναι καλοπροαίρετα και δεν τα λέω απλά για να γκρινιάζω, αλλά για να κάνουμε κουβέντα και να εστιάσουμε στο πως μπορεί η κοινότητά μας να γίνεται συνεχώς καλύτερη, να βελτιώνετε η αναγνωρισιμότητά της και το έργο της.

Έχουμε μήπως κάποιο γράφημα, κάποια στατιστικά στοιχεία να βλέπαμε πόσοι Έλληνες ψήφισαν τις εφαρμογές των Clepto - Evoglen ; (και πόσοι ξένοι αντίστοιχα ; )
Κάτι τέτοιο δε νομίζω να υπάρχει, υπάρχει σίγουρα εδώ η λίστα με όλες τις υποψηφιότητες και αναλυτικά τους βαθμούς που απέσπασαν από την κοινότητα.