Δημοσιεύτηκε: 21 Σεπ 2013, 17:37
apóstolos έγραψε:Tο δοκίμαζω κι εγώ τώρα.. Πάτησα «it affects me too» στο launchpad. Παρατήρησα ότι ο οποιοσδήποτε συνδυασμός πλήκτρων ήταν κάπως unresponsive. Tώρα δοκιμάζω με το F1. Δεν ξέρω.. Φαίνεται πολύ περίεργο; Έχει το θετικό ότι είναι ένα πλήκτρο και βρίσκεται στο αριστερό χέρι. Το F1 βέβαια συνήθως είναι συντόμευση για το Help, αλλά δεν μου φαίνεται σημαντική, προσωπικά, η απουσία τέτοιου shortcut. Θα προτιμούσα βέβαια να υπήρχαν οι.. παραδοσιακές επιλογές.
Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι κάποιο σφάλμα που μπορεί να επιλυθεί. Γενικά μέχρι τώρα δεν βάζουμε το χέρι μας στον κώδικα ώστε να παράσχουμε εμείς τη λύση που θέλουμε. Προσωπικά μού λείπουν λεπτομέρειες για το που έγινε αλλαγή στον κώδικα για να καταλάβω τι επιλογές έχουμε για διόρθωση.
Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι οι αλλαγές αυτές βοηθούν στην απλοποίηση του όλου συστήματος, περνάμε από μεταβατικό στάδιο, και μόλις το περάσουμε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Θα συνεχίσω με το 13.10.
Η αδυναμία τού να βάλουμε μια συντόμευση είναι μέρος του σφάλματος. Έχουμε ακόμα τρόπους να έρθουμε σε επαφή με τους προγραμματιστές ώστε να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι άλλαξε.
1. Επικοινωνία με τη Ρωσική ομάδα, οπότε και εκείνοι να κατανοήσουν το ζήτημα.
2. Να δούμε στο αποθετήριο ποιες αλλαγές σχετίζονται με το ζήτημα αυτό.