Δημοσιεύτηκε: 17 Οκτ 2013, 18:07
Learner έγραψε:Επιβεβαιώνω πως το πρόβλημα έχει σχεδόν επιλυθεί. Το σχεδόν το λέω επειδή δεν αλλάζει το εικονίδιο όταν κάνεις την αλλαγή μέσω ΧΚΒ , αλλά μόνο μέσω i-bus.
Αυτό πιθανώς να πρέπει να υποβληθεί σε ξεχωριστό bug report. Μάλλον δεν έχει ληφθεί υπόψη η περίπτωση αλλαγής με ΧΚΒ , αλλά μόνο μέσω i-bus.
Learner έγραψε:Το σημαντικό εδώ (για μένα) είναι πως πλέον λειτουργούν οι συντομεύσεις, τουλάχιστον για τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές. Firefox, LibreOffice, terminal, gedit.. κλπ.
Σίγουρα στο LibreOffice;
Σ' εμένα όχι. Στα άλλα ναι.
Learner έγραψε:Ένα άλλο πρόβλημα που παρατήρησα, αν το έχει κάποιος άλλος ας επιβεβαιώσει (μιλάμε για καθαρό Xorg - όχι Xmir). Όταν γράφω μήνυμα, για παράδειγμα αυτό εδώ που γράφω τώρα στο φόρουμ, τότε μόλις αλλάζω την γλώσσα γραφής μέσω του i-bus από αγγλικά σε ελληνικά, εξαφανίζεται κάποια γραμμή που έχω γράψει από πάνω. Εμφανίζεται - εξαφανίζεται σε κάθε αλλαγή, αλλά η συμπεριφορά αυτή δεν είναι στάνταρτ. Μερικές φορές γίνεται corrupted το κείμενο, σαν χαλασμένη γραμματοσειρά.
Το είχα με Xmir.
Τώρα με X και nvidia-319, δεν το έχω παρατηρήσει.
Επίσης, το κείμενο εμφανίζεται και αν περάσεις από πάνω του με το ποντίκι και το επιλέξεις.