Δημοσιεύτηκε: 17 Οκτ 2013, 20:30
dgtfeargr έγραψε:Το μόνο που μένει είναι να αλλάζει και η εμφάνιση GR και EN και θα είμαστε μια χαρά. Έχει δηλωθεί ως νέο bug, γνωρίζεται;
Και να διορθωθούν τα shortcuts σε όλες τις εφαρμογές, όπως επίσης να χρησιμοποιείται είτε το ένα είτε το άλλο. Είτε XKB, είτε i-bus. Όταν την πρωτό-εγκατέστησα, είχα από default αλλαγή layout με Alt+shift, χωρίς να αλλάζει το εικονίδιο. Αυτό είναι XKB. Μετά πρόσθεσα το F1 στην διάταξη και αλλάζει το εικονίδιο. Αυτό είναι i-bus. Το θέμα είναι πως το Alt+Shift έχει παραμείνει. Επίσης το θέμα είναι πως δεν μπορείς να βάλεις ότι συνδυασμό θέλεις με το ibus. Π.χ δοκίμασε Caps Lock ή Atl+shift .
Σε ότι αφορά το περιβάλλον και κατά πόσο έχει αναβαθμιστεί, είναι για άλλο thread (ή άρθρο).
Learner έγραψε:fkol k4 έγραψε:Το είχα με Xmir.
Τώρα με X και nvidia-319, δεν το έχω παρατηρήσει.
Επίσης, το κείμενο εμφανίζεται και αν περάσεις από πάνω του με το ποντίκι και το επιλέξεις.
Με Xmir δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Μάλλον λέω σε τέτοια θέματα να δοκιμάζω τον default display server, που είναι ο X. Δεν έχω περάσει κλειστούς οδηγούς. Πιθανών με τους κλειστούς να παίζει καλύτερα.
Όχι δεν εμφανίζεται όταν πάω να το επιλέξω. Σε νέα αλλαγή keyboard layout τότε εμφανίζεται. Μερικές φορές και με scrolling.
Τώρα που πέρασα τους κλειστούς, φαίνεται να δουλεύει σωστά. Ωστόσο με τους κλειστούς δεν μπορώ να δοκιμάσω τον Xmir αν θέλω.