Δημοσιεύτηκε: 21 Οκτ 2013, 10:13
από dgtfeargr
fkol k4 έγραψε:Η νέα έκδοση, έχει τη νέα έκδοση του conky, δεν χρειάζεται αποθετήριο

Το conky έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί κανονικά παρ'όλα αυτά δεν λειτουργεί η λειτουργία για e-mail . Στην εντολή sudo apt-get install conkyemail δεν το βρίσκει. Δοκίμασα και το αποθετήριο ppa:conky-companions/ppa αλλά και αυτό μάλλον δεν είναι για την 13.10. Επίσης δεν λειτουργεί και ο sensor για τη θερμοκρασία του σκληρού ενώ έχω εγκαταστήσει το lm-sensors και το hddtemp . Οι sensors για τη Cpu λειτουργούν κανονικά

fkol k4 έγραψε:To Ubuntu Tweak δεν υπήρχε ποτέ στα αποθετήρια, θα πρέπει να προσθέσεις το δικό του αποθετήριο για να το εγκαταστήσεις:

Νόμιζα ότι υπήρχε στα αποθετήρια οπότε με το Ubuntu Tweak τώρα είμαστε οκ

Learner έγραψε:Για δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τα πακέτα
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install --reinstall compiz-plugins compiz-plugins-extra

Τα εμφάνισε όλα κανονικά πλέον και έχω να παρατηρήσω ότι ο compiz της 13.10 είναι πιο ελαφρύς από αυτόν της 12.04. Πιστεύω και ο Mir θα είναι ακόμα καλύτερος!

Learner έγραψε:
dgtfeargr έγραψε:
6) Google Earth και TeamViewer δεν εγκαθίστανται.

64bit ή 32bit Ubuntu εγκατέστησες ; έχει σημασία γι' αυτά τα δυο προγράμματα.

64 Bit. Aπό ότι καταλαβαίνω θα λειτουργεί σε 32Bitο . Σε 64 bit θα λειτουργεί στο μέλλον;

Learner έγραψε:dgtfeargr έγραψε:
Μερικές φορές ΠΑΓΩΝΕΙ όλο το σύστημα και αναγκαστικά κλείνω τον υπολογιστή μέσω του κουμπιού. Συμβαίνει και σε άλλους; και πως μπορώ να το αναφέρω ως bug ;

Σε μένα όχι.
Μπορείς να το αναφέρεις ως bug μόνο αν γνωρίζεις ποιο πακέτο ευθύνεται. Εναλλακτικά τρέχεις το βοηθητικό apport-bug σε τερματικό και απαντάς στις ερωτήσεις αναλόγως τι σε ρωτάει.

Το έχω αναφέρει σαν σφάλμα του X.org αν και τώρα τελευταία δεν το έχει ξανά κάνει. Λογικά ίσως είναι κάποια μικρή ασυμβατότητα με τη κάρτα γραφικών μου και το Open-GL κάτι που μου έχει ξανά παρουσιαστεί στο παρελθόν. (Κυρίως με πάγωμα της οθόνης και επαναφορά στο Login screen)

Σε γενικές γραμμές πάντως η 13.10 πολύ ελαφριά , γρήγορη και όμορφη.