Δημοσιεύτηκε: 05 Νοέμ 2013, 14:30
simosx έγραψε:costasl έγραψε:
Όχι είμαι από καθαρή εγκατάσταση, το μόνο που έκανα είναι αναβαθμίσεις. Το πακέτο που λες είναι κάποιο από τα ibus-gtk, ibus-gtk3; γιατί αυτά και τα δύο είναι εγκατεστημένα.
Το μόνο που εγκατέστησα και ίσως να έχει κάποια σχέση με πληκτρολόγιο είναι το ubuntu-restricted-extras και ttf-mscorefonts-installer, το δεύτερο μάλιστα έβγαλε κάποιο σφάλμα αναφέροντας ότι δεν εγκαταστάθηκε αν και το βλέπω εγκατεστημένο στο software center, παίζουν αυτά κάποιο ρόλο ;
Είναι το πακέτο libreoffice-gtk, που είναι ήδη εγκατεστημένο. Το επιβεβαιώνεις με
- Κώδικας: Επιλογή όλων
apt-cache policy libreoffice-gtk
Ωστόσο, το ζήτημα είναι το εξής:
Όταν δοκιμάζεις με τις παραδοσιακές συντομεύσεις, (στα αγγλικά), λειτουργούν; Σε μένα δε λειτουργούν, οπότε αν και σε σένα τα Alt+F, Alt+E δεν λειτουργούν, τότε το πρόβλημα είναι πιο γενικό και δεν περιορίζεται στην Ελληνική υποστήριξη.
Οι παραδοσιακές συντομεύσεις (στα αγγλικά) λειτουργούν κανονικά και στο Office. Τα Alt+F, Alt+E στις εφαρμογές πχ Firefox μου ανοίγουν τα μενού File και Edit αντίστοιχα (μόνο αν έχω τα αγγλικά ενεργοποιημένα με τα ελληνικά δεν δουλεύει), στο Office δεν κάνουν τίποτα (ανεξάρτητα με τη γλώσσα που έχω επιλεγμένη ελληνικά ή αγγλικά).