Δημοσιεύτηκε: 25 Ιαν 2014, 23:09
από madvinegar
Περασα και εγω σημερα στην 14.04 64bit στο λαπτοπ της υπογραφης. Καθαρη εγκατασταση.

Ολα καλα. 2-3 παρατηρησεις μόνο.

1. Αναγκάστηκα να απενεργοποιησω το apport επειδη παλι μου εκανε κατι κολληματακια και μου πέταγε το γνωστό μηνυμα. Το εβγαλα και δεν ξαναεκανε τιποτα.
2. Δεν μπορω να βάλω τον intel graphics installer επειδη δεν υποστηριζεται η εκδοση λεει. Λογικο. Θα μπορουσα να κανω την απατεωνια με το lsb_release αλλα λεω μηπως να περιμενω οταν θα βγει επισημα απο την intel ο σωστος driver γα την 14.04 για να μην τα κάνω σαλάτα... :P
3. Δεν δουλευει η αυξομειωση φωτεινότητας απο τα Fn+F4 κουμπιά (ενω στην 13.04 και 12.04 δουλευε κανονικά). Ισως κανω καμια δοκιμη προσθετοντας παραμέτρους στο grub αλλιως θα περιμενω να βγει ο installer της intel. Μπορει καποιος να με βοηθησει να το αναφερω ως bug ...?
4. Στην μπάρα μου δειχνει την μπαταρια του mouse και οχι την μπαταρια του λαπτοπ. Βεβαια βλέπω την μπαταρια του λαπτοπ αν κανω κλικ στο εικονιδιο της μπαταριας του mouse. Αυτο πως το αλλαζω για να γινεται το ανάποδο?
5. Δυστυχως βλέπω πως πλεον δεν υπάρχει το πακετο ia32-libs !!! Και λογω αυτου δεν με αφηνει να εγκαταστησω το google earth. Θα εχω προβλημα και σε αλλα 64bit πακετα? Ποια ειναι η λυση σε αυτο...?

Αυτα προς το παρόν. Αν βρω τιποτα αλλο οσο την δουλευω θα το αναφέρω. :)

EDIT: Δεν μου δουλευει και το gksudo nautilus. Στην αρχη μου ειπε να εγκαταστησω το gksu. Το εκανα και μετα οταν τρεχω το gksudo nautilus μου πετάει αυτο:
Κώδικας: Επιλογή όλων
mike@Dell:~$ gksudo nautilus

(nautilus:3522): GLib-GObject-WARNING **: invalid cast from 'GtkMessageDialog' to 'NautilusWindow'
**
ERROR:nautilus-window.c:1762:nautilus_window_get_slots: assertion failed: (NAUTILUS_IS_WINDOW (window))