Δημοσιεύτηκε: 26 Ιαν 2014, 00:30
από Learner
madvinegar έγραψε:1. Αναγκάστηκα να απενεργοποιησω το apport επειδη παλι μου εκανε κατι κολληματακια και μου πέταγε το γνωστό μηνυμα. Το εβγαλα και δεν ξαναεκανε τιποτα.

Να το ενεργοποιήσεις. Η δουλειά του apport είναι να κρατά crash logs και να σε βοηθά να αναφέρεις bugs. Ιδού και η απάντηση στο ερώτημα
madvinegar έγραψε:Μπορει καποιος να με βοηθησει να το αναφερω ως bug ...?
το apport μπορεί.

madvinegar έγραψε:Δεν μπορω να βάλω τον intel graphics installer επειδη δεν υποστηριζεται η εκδοση λεει.

Άντε πάλι με αυτόν τον Intel Installer. Μέλι έχει ; Αφού οι οδηγοί της Intel συμπεριλαμβάνονται από default στην διανομή.

madvinegar έγραψε: Δεν δουλευει η αυξομειωση φωτεινότητας

Πυρήνας - στάνταρτ. Και bug να αναφέρεις αν δεν πατήσουν αρκετοί affects me , θα πάει άπατο.

madvinegar έγραψε:Στην μπάρα μου δειχνει την μπαταρια του mouse...

Δεν ξέρω από που μπορεί αν αλλάξει αυτή η λειτουργία. Έψαξα για κάνα κλειδί στο dconf αλλά δεν το εντόπισα. Όταν το έχεις στην πρίζα τότε δείχνει αυτό που δεν είναι στη πρίζα (το mouse δηλαδή). Αν αποσυνδέσεις το Laptop από την πρίζα, τότε σου δείχνει το laptop (και όχι το mouse). Λογικό ;

madvinegar έγραψε:Δυστυχως βλέπω πως πλεον δεν υπάρχει το πακετο ia32-libs

Δεν χρειάζεται πλέον να υπάρχει. Υπάρχει multiarch support στα πακέτα. Σε ότι αφορά το google earth ας διορθώσει τον κώδικά του (η Google). Κανένας άλλος δεν μπορεί.

Αν θες να επεκταθούμε σε κάποιο θέμα (π.χ αναφέρεις το bug) άνοιξε νέο θέμα στην καινούρια ενότητα Ubuntu +1 . Γι' αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε.