Δημοσιεύτηκε: 26 Ιαν 2014, 19:26
fkol k4 έγραψε:
Άλλη λύση θα ήταν η μεταγλώττιση της τελευταίας έκδοσης από το git: http://docs.kde.org/development/en/kdeedu/marble/compilation.html
Εγκω ντεν καταλαβένει απο μεταφράσεις...
Πραγματικά, ουτε και ξέρω τι εννοείται οταν λετε "μεταφραση". Ντρεπομαι που το λέω γιατι εχω πλεον αποκτήσει κάποια σχετική γνώση και εμπειρία στο linux, αλλά απο "μεταφράσεις"... νιέτ...
Παντως ευχαριστω για το marble, τουλαχιστον θα μπορω να κανω τη δουλεια μου αν χρειαστεί μέχρι να βγει σωστη εκδοση GE (ή η ανανεωμένη έκδοση του marble). Παντως μεγάλη ανοησία της Google, μιας και ήδη εχει κυκλοφορήσει επισημα η 13.10 και δεν εχουν βγαλει σωστη εκδοση GE για 64 bit.
Υ.Γ. Αν δω τα πολύ σκουρα σκεφτομαι να εγκαταστήσω την 12.04.4. Θα βγει στις 6/2 αν διαβασα σωστά. Γνωρίζετε αν θα βγει και αλλο point release μετά την 12.04.4? Αν οχι, τί θα γινει με τον πυρηνα (saucy) που θα φοράει οταν θα ληξει η υποστήριξη του? Θα περάσει στον 3.13 της 14.04...?
Το σκεφτομαι γιατι δοκίμασα σε live USB την 12.04.3 και δουλευει μια χαρά η αυξομειωση φωτεινότητας απο τα κουμπιά F... Μπορει να το κανω έτσι και αν περασει καποιος καιρός και εχει πια δοκιμαστει και δουλευει σε ολα σωστα η 14.04, να περάσω τοτε σε αυτην. Τί λέτε...?