Δημοσιεύτηκε: 26 Ιαν 2014, 23:59
fkol k4 έγραψε:Ακόμα και αν είχες μόνο τον αρχικό πυρήνα 3.2 από τον Απρίλιο του 2012 και δεν είχες χρησιμοποιήσει κανένα LTS Enablement Stack παρά μόνο το αρχικό, μιας και βρισκόμαστε στο χρονικό σημείο της κυκλοφορίας της 12.04.4 και το σύστημά σου είναι ενημερωμένο, η ένδειξη είναι σωστή.
Αυτό ίσως θα έπρεπε να συζητηθεί κάποια στιγμή. Ίσως να είναι και λάθος, τουλάχιστον για τις εκδόσεις 12.04.2 και μετά.. Δεν θα έπρεπε να αλλάζει η έκδοση αφού ο πυρήνας και το X stack θα λήξουν. Ειδικά ο πυρήνας.
Όσοι έχουν εγκαταστήσει τις εκδόσεις 12.04.0 και 12.04.1 είναι εντάξει. Υποστήριξη φουλ 5ετία με τον default πυρήνα. Όσοι όμως έχουν 12.04.2 , 12.04.3 (εγκατάσταση από .iso λέω), τότε οι μεν της 12.04.2 έχει λήξει ήδη το HWE stack και οι τις 12.04.3 θα λήξει τις 27 Ιανουαρίου. (τότε που λήγει και η 13.04)
Κανονικά θα πρέπει να τους έρθει ειδοποίηση (δεν ξέρω αν έχει έρθει σε κάποιον) για αναβάθμιση του HWE stack. Μήπως γίνεται αυτόματα χωρίς καν να το πάρει χαμπάρι ο χρήστης ; Δεν ξέρω.
Πάντως αφού έχουν κάνει πλέον αυτή την αλλαγή (με τα HWE stacks , η οποία ξεκίνησε από την 12.04.2 και μετά) θα έπρεπε η έκδοση να μην αλλάζει. Δική μου γνώμη αυτή βέβαια. Εκτός (ξαναλέω) αν αναβαθμίζεται αυτόματα το HWE stack. Έχω φύγει πλέον από την 12.04 LTS και από πρώτο χέρι δεν μπορώ να ξέρω.
konnn έγραψε:Εμένα γιατί τα info λένε πως είμαι ήδη στην 12.04.4;Δείτε:
Για δώσε μας και
- Κώδικας: Επιλογή όλων
dpkg -l | grep -i linux-image
uname -r
Xorg -version