Δημοσιεύτηκε: 27 Ιαν 2014, 12:44
madvinegar έγραψε:Δεν χρειάζεται να ανοιξουμε το λινκ Φιλιππε. Ειναι ανοιγμένη τεράστια η εικόνα κάτω απο το λινκ!
Το λινκ έχει και κείμενο
madvinegar έγραψε:Αρα και να εγκαταστησω την 12.04.3 τωρα, μπορώ οταν βγει η 12.04.4 να δωσω τις εντολες που θα εχουν βγει τοτε για να περάσω πλήρως και το HWE της 13.10 (οχι μονο τον πυρηνα). Right...?
Yeap
madvinegar έγραψε:Απλά το θεμα το δικό μου ειναι πιο πολυ στο γεγονός οτι ετσι οπως τα εχουν κανει, 10 χρήστες της 12.04 μπορει να εχουν εντελως διαφορετικό πυρηνα, xorg και mesa, ανάλογα με το πότε και πως την εγκατέστησαν
Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί, φρόντισε τη δική σου εγκατάσταση και άσε των άλλων 9 να τη φροντίσουν οι άλλοι 9.
madvinegar έγραψε:Εκτός και αν στο τέλος, ολες οι point καταλήξουν να έχουν τα ιδια (πχ μολις λήξει το HWE της 13.10 και περασουν στο HWE της 14.04.
Η τεράστια εικόνα κάτω από το link που δεν χρειάζεται να ανοίξετε
- Μη με ρωτήσεις αν θα γίνει αυτόματα ή με ειδοποίηση, ουσιαστικά δεν έχει διαφορά
- Μη μου πεις «μα η 13.04 θα έχει ήδη λήξει τότε», η έκδοση θα έχει λήξει αλλά όλα τα HWE θα υποστηρίζονται μέχρι τον Αύγουστο του 2014 για την LTS. Έχει βγει ανακοίνωση.
- Βάλτε κανονικές εκδόσεις για να μη χρειάζεται γυάλινη μπάλα για να καταλάβετε τι πυρήνα θα έχετε αύριο
- Δεν φτάνει που σε λίγο θα βαλσαμώσετε την 12.04 μπας και βγάλει κανένα μήνα ακόμη, μου θέλετε και rolling release τρομάρα σας...