Δημοσιεύτηκε: 07 Φεβ 2014, 21:51
Νίκο, ειλικρινά δεν με νοιάζει να προωθηθεί/λυθεί το bug.
Έκανα την αναφορά για δύο λόγους:
Το αν έχω δίκιο εγώ ή όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν το διαπραγματεύομαι βέβαια, φυσικά έχω πάντα δίκιο
, αλλά δεν σκάω κιόλας για τέτοια μικροπράγματα.
Το δικό μου Ubuntu θα είναι όπως το θέλω εγώ, είτε με τον προτεινόμενο/εύκολο τρόπο είτε με μικτά αποθετήρια, πρόσθετα PPA και apt-pinning. Και αν κάποια στιγμή παραγίνει δύσκολο, υπάρχουν και άλλες διανομές. Και το Arch και η Fedora και το Debian Sid μου, μια χαρά δουλεύουν επίσης.
Έκανα την αναφορά για δύο λόγους:
- Γιατί έχω την πεποίθηση πως αυτό που προτείνω βελτιώνει τη διανομή σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο χωρίς πολύ κόπο. Το πακέτο υπάρχει ήδη και δεν υπάρχει λόγος να μην περάσει. Εγώ το έβαλα ήδη χωρίς πρόβλημα.
- Για να δουν το θέμα αυτό όσοι από εδώ μέσα χρησιμοποιούν την 14.04 και δεν το έχουν προσέξει και να αναβαθμίσουν (αν θέλουν) το δικό τους σύστημα,
Το αν έχω δίκιο εγώ ή όποιος διαφωνεί μαζί μου δεν το διαπραγματεύομαι βέβαια, φυσικά έχω πάντα δίκιο
Το δικό μου Ubuntu θα είναι όπως το θέλω εγώ, είτε με τον προτεινόμενο/εύκολο τρόπο είτε με μικτά αποθετήρια, πρόσθετα PPA και apt-pinning. Και αν κάποια στιγμή παραγίνει δύσκολο, υπάρχουν και άλλες διανομές. Και το Arch και η Fedora και το Debian Sid μου, μια χαρά δουλεύουν επίσης.